20% Tilbud

Centurion Challenger 7g Dynamo Herre 2019 - sort

5.999 DKK 4.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Challenger med navdynano. Centurion Challenger er særligt egnet til som transportmiddel til arbejde, studie, indkøb og fritid. Med sine enkle løsninger og en behagelig og praktisk kørestilling svarer denne cykel på ønskerne fra cyklister med sammensatte og mangeartede opgaver. Oplev kvalitet med Centurion på indkøb, i skoven eller fra A til B i hverdagen. Centurions citybikes er monteret med punkteringshæmmende dæk fra Panaracer.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tag: Brand:

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

SteltypeAluminium
Gear

7 indv. Shimano Nexus

ForgaffelStål
Fælge (+ hjulstørrelse)700C
Forbremse

V-bremse

Bagbremse

Fodbremse

Skiftegreb

Microshift 7 gear

Kranksæt

Aluminium 38T

DækBike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×32
Særligt udstyrSkærme, Lås, Baglygte, Forlygte Dymano

 

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...