9.6% Tilbud

Centurion Basic Special Edition 7g Dame Fodbremse - KAMPAGNE

5.199 DKK 4.699 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurions citybikes løser mange transport opgaver. Hvis det er en tur til arbejde, shopping eller blot til fornøjelse, er citybiken en ideel cykel til dem der forlanger kvalitet krydret med lækkert dansk design.

Ryd
Varenummer: Centurion_Basic_Special_Edition_7g_Dame_Fodbremse_2016_1 Kategorier: , , Brand:

Centurion.

”Det danske design udtryk har med tiden vundet indpas verden over. Den nordiske æstetik og dens kreative enkelhed kan ses i de fleste tendenser indenfor både musik, mad, mode og kunst.

Her hos Centurion er vi stolte af at være en del af denne tradition.

Vi designer danske cykler, der i sin enkelhed skal bringe cyklisten effektivt, sundt og miljøvenligt frem til målet. Vi er med til at udbrede den danske cykelkultur til andre byer og lande.

I disse tider hvor storbyer gør sig klar til mere cyklisme, større trivsel og sundere miljø, er det vigtigt også at tænke på cyklens kvalitet og funktion. Det gør vi. Det er det vi er gode til.

Vi laver funktionelle, enkle og praktiske cykler til den bevidste forbruger.”

 

Stel: Aluminium

Gear: 7 indvendige Shimano 

Bremser: V-bremse for og fodbremse bag. 

Dæk: Punkterhæmmende

Andet: Skærme.

Master Cykelstørrelse & Master Centurion Farve

, , ,