22.4% Tilbud

Centurion Basic Herre 8g - KAMPAGNE

5.799 DKK 4.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Basic griber direkte tilbage til Centurions hjerte og ophav. Cyklen kører let og smidigt med sin aggressive lige-på-og-hårdt geometri, der giver optimal kraftoverførsel fra ejer til asfalt. Basic er hurtig og let i sit udtryk og leverer effektiv transport med god stil – lige til døren. Letrullende og smalle dæk med anti-puncture indlæg fra Panaracer sikrer mange punkterfrie køreture.

Ryd

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

Steltype Aluminium
Gear

8 udv. Shimano Claris

Forgaffel Stål
Fælge (+ hjulstørrelse) 700C
Forbremse

Hydraulisk skivebremse

Bagbremse

Hydraulisk skivebremse

Skiftegreb

Microshift 8 gear

Kranksæt

Aluminium sølv 44T

Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×28
Særligt udstyr Skærme


Yderligere Specifikationer:

CX Cykelstørrelser

,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...