22.4% Tilbud

Centurion Basic Fitness Herre 18g 2017

6.699 DKK 5.199 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Basic Fitness er en helt ny, sporty model, naturligvis tro mod Centurions enkle design-ideal og med komfort og komponenter i den velkendte Centurion-kvalitet. På en Basic Fitness er der kælet ekstra for stellets afgørende egenskaber – vægt og styrke. Godstykkelsen er tilpasset efter graden af belastning på konkrete steder for at spare på vægten og alligevel øge styrken.

Ryd

Nyt i 2017-programmet er Centurion Basic Fitness. Basic Fitness er en sporty pendlercykel i den bedste Centurion-tradition. For at gøre cyklen ekstra lækker – og livet lettere for ejeren – er stellet fremstillet af tripple butted aluminium.Vi optimerer stellets afgø- rende egenskaber, vægt og styrke, ved at tilpasse godstykkelsen efter graden af belastning på konkrete steder. Sådan sparer vi på vægten og øger styrken på samme tid.

Steltype Triple butted aluminium
Gear 18 udv. Shimano Sora
Forgaffel Aluminium
Fælge (+ hjulstørrelse) 700C
Forbremse Hydraulisk skivebremse
Bagbremse Hydraulisk skivebremse
Skiftegreb Microshift 18 gear
Kranksæt Aluminium sølv 50x34T
Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×28
Særligt udstyr


Yderligere Specifikationer:

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype