28.6% Tilbud

Centurion Basic Fitness Herre 16g - KAMPAGNE

6.299 DKK 4.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Basic Fitness er en helt ny, sporty model, naturligvis tro mod Centurions enkle design-ideal og med komfort og komponenter i den velkendte Centurion-kvalitet. På en Basic Fitness er der kælet ekstra for stellets afgørende egenskaber – vægt og styrke. Godstykkelsen er tilpasset efter graden af belastning på konkrete steder for at spare på vægten og alligevel øge styrken.

Ryd

Nyt i 2017-programmet er Centurion Basic Fitness. Basic Fitness er en sporty pendlercykel i den bedste Centurion-tradition. For at gøre cyklen ekstra lækker – og livet lettere for ejeren – er stellet fremstillet af tripple butted aluminium.Vi optimerer stellets afgø- rende egenskaber, vægt og styrke, ved at tilpasse godstykkelsen efter graden af belastning på konkrete steder. Sådan sparer vi på vægten og øger styrken på samme tid.

SteltypeTriple butted aluminium
Gear16 udv. Shimano Claris
ForgaffelAluminium
Fælge (+ hjulstørrelse)700C
ForbremseHydraulisk skivebremse
BagbremseHydraulisk skivebremse
SkiftegrebMicroshift 18 gear
KranksætAluminium sort 50x34T
DækBike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×28
Særligt udstyrBagskifter Shimano Sora


Yderligere Specifikationer:

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...