6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Bremsegreb til cykler


Her på siden finder du vores samlede sortiment af bremsegreb til cykler. Bremsegreb er de greb, der sikrer at du kan bruge dine bremser på cyklen. De aktiveres fra styret og bruges på alle cykler, men i forskelligt omfang. De fleste cykler har i dag to bremsegreb til henholdsvis bagbremse og forbremse. Også på de mere klassiske modeller, med fodbremse og håndbremse. Se det samlede udvalg her på siden.

 Cykel bremsegreb

Et bremsegreb til cyklen virker måske som et ret standardiseret og almindeligt produkt. Der findes dog masser af forskellige modeller, kvalitetsniveauer og prisklasser, så du kan finde noget til enhver cykel og enhver smag. De dyrere modeller er ofte i lettere materialer og sikrer at du kan bremse effektivt, uden at skulle trykke særligt hårdt i grebet. Nogle modeller fungerer med hydrauliske skivebremser, mens andre er mere klassiske og fungerer manuelt med kabler og wirer.

Det klassiske bremsegreb til cykler er standardmodellen, der monteres direkte på cykelstyret, og med et træk i en vandret 'stang' fungerer som 'trigger' for selve bremsen, som du trækker i kablet eller presser i den hydrauliske olie. Denne løsning kender de fleste, da det er denne type greb der normalt sidder på citybikes, mountainbikes og klassiske cykler med håndbremser. Denne type håndtag kan ofte kombineres på kryds og tværs, så du kan matche det greb du har lyst til med den cykel du har lyst til, og opnå en samlet pakke der matcher lige netop dine behov. På de fleste mountainbikes vil du derfor have mulighed for at opgradere på dine bremsegreb, så du kan få en bedre performance fra dine bremser. På nogle cykler vil du ligeledes have mulighed for at 'nedgradere' eller i hvert fald spare nogle penge, ved at vælge et billigere alternativ.

På racercykler ser bremsegreb en hel del anderledes ud. Her er både gear og bremser nemlig samlet i samme greb, og grebene sidder placeret i hver sit hjørne af styret. Disse bremsegreb giver brugeren et væld af positioneringsmuligheder på styret, så du er sikret komfort på de helt lange ture. Ligesom med de andre bremsegreb, kan denne type også fås i mange forskellige udgaver og modeller. Her er modeller der ikke koster det store, mens du også kan opgradere til topmodeller, der hurtigt løber op i pris, men som giver dig og din cykel de bedste betingelser for at yde jeres absolut bedste.

Se vores samlede udvalg af cykel bremsegreb her på siden. Her er modeller til både racercykler, mountainbikes og hverdagscykler, så du altid kan finde lige det du skal bruge. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os, eller besøge os i butikken i Vanløse. Her kan du få en snak med vores mekanikere om dine muligheder for opgradering, udskiftning eller reparation.