Thumbnail

Winora

Winora Cykler har hovedsæde i tyske Schweinfurt og er en stor virksomhed grundlagt i 2001. Deres specielle er elcykler, men deres produktlinie indeholder også børnecykler, city- og trekking samt sportscykler.

I Danmark satser Winora primært på elcykler, og derfor klæder de Cykelexperten.dk godt. Vi har Danmarks største udvalg af elcykler. Winora passer godt i vores sortiment fordi pris og kvalitet hænger sammen hos Winora, og deres cykler har et udtryk som passer godt til den danske cyklist.

Winoras fokus ligger på forholdet mellem pris og ydelse samt holdbarheden på cyklerne. De benytter anerkendte batterier og motorer fra blandt andre Yamaha og Bosch.

Elcykler har for længst formået at ryste rygtet om, at elcykler kun er for ældre mennesker, af sig. Man skal jo selv træde i pedalerne, men ethvert træd giver dog tilsvarende mere power. Lige her er det også at elcyklen er helt genialt. For uanset niveau og alder, åbner der sig nye muligheder for enhver, der ønsker at udforske verden, bestride terrænet, eller blot ønsker at komme lettere på arbejde om morgenen.

Vis alle
Filtrer produkter