Thumbnail

Specialized Tilbehør

Specialized er en amerikansk producent af cykler, Specialized tilbehør og reservedele der strækker sig helt tilbage til 1975. Virksomheden tror på cyklens evne til at ændre folks liv, og sætter derfor en ære i at producere produkter af højeste kvalitet. Særligt gennem de senere år er Specialized blevet et velkendt brand for cyklister på alle niveauer. Gennem sponsorater af en række af de største cykelhold- og ryttere, er virksomheden blevet særligt populært hos motionister og mere seriøse cykelryttere.

Både cykler og udstyr

Udover de ekstremt populære cykler, med modeller som Tarmac, Venge og Allez, producerer Specialized et væld af tilbehør. Hos Cykelexperten fører vi et bredt sortiment af virksomhedens tilbehør. Her finder du alt fra cykelpumper, over cykelhjelme, dæk, styrbånd, til lygter og cykelsko af allerhøjeste kvalitet. De fleste produkter udbydes i forskellige prisniveau, så der er noget for enhver smag. I virksomhedens sko, hjelme og styrbånd finder du en række gode muligheder, for at personliggøre din cykel med hidsige farver og innovative designs.

På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af Specialized tilbehør. Det meste af det, kan desuden findes i butikken i Vanløse.

Vis alle
Filtrer produkter