Thumbnail

Pinarello

Pinarello cykler. Italienske Pinarello er blandt de mest anerkendte racercykel mærker i verden. Flere store cykelteams, blandt andet Team-Sky har vundet Tour De France på en af deres modeller. De har sponsoreret professionelle hold siden 60’erne. Allerede i 1975 var producenten helt med i front da Fausto Bertoglio vandt Giroen på en Pinarello cykel.

Den italienske producent har derfor en lang og stolt historie blandt vindere af mange store løb – inklusiv de tre store pro tour løb. Racercyklerne henvender sig til den professionelle og den passionerede atlet, der lægger stor vægt på høj kvalitet og lækkert design – Det er i den grad en racercykel, der giver smæk for skillingen! Vil du have en racercykel af høj kvalitet med en traditionsrig historie, skal du have en af deres cykler.

Pinerello bruger mange af deres timer på at lave unikke og stilrene designs. Pinarello Cykler tages hjem på bestilling, men vi har udvalgte modeller til udstilling i vores butik op Slotsherrensvej 103 i Vanløse.

Vis alle
Filtrer produkter