Thumbnail

Hutchinson

Hutchinson er en af verdens førende producenter af cykeldæk. Virksomheden har eksisteret i mere end 160 år, og har siden begyndelsen fokuseret på udviklingen af produkter der sikkerhedsmæssigt sætter nye standarder, hele tiden. Produkterne er enkle, men pålidelige, og sikrer dig den bedst mulige oplevelse på din cykel. Uanset om du kører på landevejen, på grusstien eller de tekniske spor i skoven.

Virksomheden lægger stor vægt miljørigtige løsninger og bæredygtige materialer. Hutchinson-dæk er derfor mærket med en række miljørelaterede certificeringer. Virksomhedens nyeste dækserier er desuden udarbejdet i genbrugsmaterialer. Selv dækkenes indpakning er lavet i 100% genbrugelige materialer.

Professionelle produkter

Hutchinson har i mange år leveret produkter til en række cykelhold- og ryttere på højeste niveau. I en årrække har det professionelle, franske hold Team Direct Energie (tidligere Team Europcar) benyttet virksomhedens produkter.

Hos Cykelexperten.dk har vi oftest et udvalg af virksomhedens dæk på lager. Her på siden kan du holde dig opdateret om sortimentet og de aktuelle tilbud.

Vis alle
Filtrer produkter