6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
BMC logo - stor2

BMC cykler

Navnet BMC cykler summer i de danske cykelforums, blandt andet fordi BMC er det mærke, som Bjarne Riis’ cykelhold NTT Pro Cycling kører på.

Det er ikke kun racercykler BMC producerer. Du vil også finde mountianbike (MTB), crosscykler og citybikes i sortimentet. 

Hos Cykelexperten har vi nok Danmarks største udvalg af BMC cykler. Og som altid er vores priser superskarpe. Kig eventuelt forbi vores MEGASTORE, for at opleve og mærke cyklen inden du køber. 

BMC står for Bike Manufacturing Company. 

De laver alt forskning og udvikling internt på deres eget laboratorie i Schweiz. Her skaber de unikke, banebrydende, proprietære cykelteknologier, der fortsat er det, der får BMC cykler til at skille sig ud fra mængden.

BMC Switzerland - Cykler, racercykler og MTB

BMC Switzerland har, som navnet antyder, base i det bjergrige Schweiz - landet som er kendt præcision, stolthed og ingeniørskab i verdensklasse - og dette afspejler sig 100 procent i cyklerne fra BMC. Der er ikke blevet gået kompromis med kvaliteten nogen steder, og modellerne er udviklet og designet af vaskeægte cykelnørder.

Producenten så dagens lys tilbage i 1984 - først kendt som Bike Manufacturing Company og senere i 1994 blev det brandet som BMC. I år 2000 blev virksomheden overtaget af ejeren af det tidligere pro tour hold Phonak Cycling Team, Andy Rihs. Han gik desværre bort i 2018. Af UCI WorldTour hold, der kører på BMC racercykler, er NTT Pro Cycling (tidligere kendt som Team Dimension Data). Holdet har base i Sydafrika og i 2020 overtog Virtu Cycling Group en trejdedel af aktierne til selskabet bag det professionelle cykelhold - dermed blev medejeren, Bjarne Riis, indsat som team manager og har dermed givet holdet et dansk islæt. 

En BMC racercykel har vundet Tour de France tilbage i 2011, hvor det var Cadel Evans, der vandt det samlede klassement og dermed den prestigefyldte gule trøje. Dog har det populære cykelmærke også vundet andre store toure som blandt andet Tour de Romandie, the Tirreno–Adriatico, the Tour de Wallonie, the Paris–Tours, Critérium International og Paris–Roubaix. Derudover har cykelholdet BMC Racing Team i 2014 og 2015 vundet UCI Team Time Trial World Championships - så ingen tvivl om at det er et verdensklasse cykelbrand, man kan skabe gode resultater på. 

Det er ikke kun i landevejscykling at BMC racercykler benyttes. Mærket er også populært i triathlon, og siden 2014 har BMC-Vifit Pro Triathlon Team kørt i de største løb verden over. 

Derudover kører det professionelle BMC MTB Racing Team i sporene på BMC mountianbikes. Holdet består af talenter såvel som olympiske medaljevindere.