Bontrager Ion 800 R (DRL), Forlygte

849 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Dagkørelys (DRL) – Daytime Running Lights (DRL). Altid tændt. Den prisbelønnede og strømlinede Ion 800 R oplyser hele turen på landevejscykel, mountainbike eller citybike og er også til hjemmebrug. Den lysstærke og kompakte Ion 800 R med CREE-lysdiode er nem at montere og justere med universalbeslag og lyser op på vejen eller i terrænet med 5 lysindstillinger.

Da biler i sin tid fik kørelys, faldt antallet af bilfærdselsuheld med 25% (og motorcykeluheld med 13%). Dagkørelys til cykler er bare sund fornuft, og alle undersøgelser viser, at den bedste måde for cyklister at blive set på i trafikken er med en lygte, som blinker, og som er synlig i dagtimerne.

Hvad gør, at lyset fra en cykellygte kan ses i dagslys? Bontragers Daytime Running Lights (DRL) cykellygter er specialkonstrueret, så de kan ses tydeligt i dagtimerne. Her er grundene til, at vores lygter er bedre andre producenters.

 

Lidt ligesom en lommelygte til USB-opladning
Den prisbelønnede og strømlinede Ion 800 R oplyser hele turen på landevejscykel, mountainbike eller citybike og er også til hjemmebrug. Den lysstærke og kompakte Ion 800 R med CREE-lysdiode er nem at montere og justere med universalbeslag og lyser op på vejen eller i terrænet med 5 lysindstillinger.

Produktegenskaber

Med fokuseret optik og en lyskegle på mere end 270°, så du er sikker på at kunne se
800 lumen med kraftigt lysende CREE-lysdiode
800 LM – 1,5 t, 450 LM – 3 t, 200 LM – 6 t, Night Flash – 20 t, Day Flash 20 t
Fuld opladet på 6 timer via vandtæt micro-USB-stik
Leveres med Sync-beslag, som kan justeres +/-20 grader og passer til 22,2-35,0 mm styr
Fungerer med Blendr, styrbeslag til sikker montering kan leveres