55% Tilbud

Bontrager Ion 350 R (DRL), Forlygte

549 DKK 249 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Dagkørelys (DRL) – Daytime Running Lights (DRL). Altid tændt. Ion 350 R monteres nemt på hjelm eller styr, og trods sit kompakte ydre afgiver den en 350 lumen kraftig lysstråle til effektiv oplysning af cykelsti og trail. CREE-diodeoptik og en koncentreret lyskegle kombineret med 5 forskellige lysfunktioner til at se i mørke og blive set tydeligt i dagtimerne.

På lager

Da biler i sin tid fik kørelys, faldt antallet af bilfærdselsuheld med 25% (og motorcykeluheld med 13%). Dagkørelys til cykler er bare sund fornuft, og alle undersøgelser viser, at den bedste måde for cyklister at blive set på i trafikken er med en lygte, som blinker, og som er synlig i dagtimerne.

Hvad gør, at lyset fra en cykellygte kan ses i dagslys? Bontragers Daytime Running Lights (DRL) cykellygter er specialkonstrueret, så de kan ses tydeligt i dagtimerne. Her er grundene til, at vores lygter er bedre andre producenters.


Verden bliver lysere med et tryk på en knap
Ion 350 R monteres nemt på hjelm eller styr, og trods sit kompakte ydre afgiver den en 350 lumen kraftig lysstråle til effektiv oplysning af cykelsti og trail.

CREE-diodeoptik og en koncentreret lyskegle kombineret med 5 forskellige lysfunktioner til at se i mørke og blive set tydeligt i dagtimerne. Nem at sætte på/tage af med det medfølgende Quick Connect-beslag, så lygten kan genoplades nemt og hurtigt med den medfølgende USB-ledning.
Produktegenskaber

Ideel til montering på hjelm eller styr
Fokuseret optik med både bredt og kraftigt lys til effektiv oplysning af vej eller cykelsti
350 lumen med kraftigt lysende CREE-lysdiode
350 LM – 1,5 t, 200 LM – 3 t, 100 LM – 6 t, Night Flash – 8 t, Day Flash – 10 t
Fuld opladet på 4 timer via vandtæt micro-USB-stik
Leveres med Quick Connect-beslag og micro USB-opladeledning
Fungerer med Blendr, styrbeslag til sikker montering kan leveres

Vægt1 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • 48%

    Blackburn Click Combo Lygtesæt

    249 DKK 129 DKK
  • 50%Lezyne Femto Drive lygtesæt, SORT-0

    Lezyne Femto Drive lygtesæt, SORT

    298 DKK 149 DKK