Bontrager Flare R (DRL), Baglygte

449 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Dagkørelys (DRL) – Daytime Running Lights (DRL). Altid tændt. Den stærke CREE-lysdiode i Flare R lyser klart ved hjælp af variationsoptik, der afgiver et tydeligt lysfelt på mere end 270 grader. Kan ses mere end 2 km væk i dagslys/mørke, og gør det ultimativt sikkert at cykle.

Da biler i sin tid fik kørelys, faldt antallet af bilfærdselsuheld med 25% (og motorcykeluheld med 13%). Dagkørelys til cykler er bare sund fornuft, og alle undersøgelser viser, at den bedste måde for cyklister at blive set på i trafikken er med en lygte, som blinker, og som er synlig i dagtimerne.

Hvad gør, at lyset fra en cykellygte kan ses i dagslys? Bontragers Daytime Running Lights (DRL) cykellygter er specialkonstrueret, så de kan ses tydeligt i dagtimerne. Her er grundene til, at vores lygter er bedre andre producenters.


Kan ses i dagslys i op til 2 km afstand
Gør det sikrere at cykle i trafikken med den første baglygte beregnet til at blive set i dagslys. Variationsoptikken i Flare R kombineret med en stærk CREE-lysdiode kan ses på mere end 2 km afstand både i dagslys og mørke. Med 65 lumen lysstyrke inden for 270 graders omkreds kan ingen undgå at se dig på landevejen.

Den stærke CREE-lysdiode i Flare R lyser klart ved hjælp af variationsoptik, der afgiver et tydeligt lysfelt på mere end 270 grader. Kan ses mere end 2 km væk i dagslys/mørke, og gør det ultimativt sikkert at cykle.
Produktegenskaber

65 lumen, der kan ses mere end 2 km væk i dagslys og mørke
Bliv set med variationsoptik, der afgiver et lysfelt på 270 grader, som kan ses på kort og lang afstand
2 dagslysfunktioner til at blive set i trafikken og 2 lysfunktioner til mørke
Dagslysfunktioner: 65LM Flash – 5,75 t, 35LM All-Day – 10 t, 25LM Steady – 4,5 t
Natlysfunktioner: 65LM Flash – 23 t, 5LM Steady – 21 t
Batterisparrefunktion, når der er 5% strøm tilbage, så du kan cykle sikkert hjem på et næsten afladet batteri
Quick Connect-beslag med 16 graders forskydning til at kompensere for sadelrørsvinklen
Leveres med Quick Connect-beslag og USB-opladeledning