47.1% Tilbud

Bollé The One Road Premium, Blå

1.699 DKK 899 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Find Hjelmstørrelse Er du i tvivl om hvilken størrelse cykelhjelm du skal vælge. Så kan du læse vores lille guide og få hjælp til hvordan du måler dig frem! Gå til guide. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Med The One Road Premium har Bollé lavet en tophjelm, der giver dig uanede muligheder i én hjelm. Det er ganske enkelt den eneste hjelm du kommer til at have behov for – derfor navnet “The One”.

Ryd

Bemærk: Kommer desværre uden den aftagelige skygge.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

Med The One Road Premium har Bollé lavet en tophjelm, der giver dig uanede muligheder i én hjelm. Det er ganske enkelt den eneste hjelm du kommer til at have behov for – derfor navnet “The One”.

Hjelmen kommer med et modulært design, der gør det muligt for dig at benytte den som aerodynamisk hjelm, som velventileret landevejshjelm med hele 31 ventilationshuller, eller sætte det medfølgende visir på og tage en tur på mountainbiken.

Hjelmen er desuden lavet med en specifik “brille-garage”, der gør det nemt og sikkert for dig at opbevare dine cykelbriller i hjelmen, hvis du ikke vil have dem på. Samtidig kan du også skifte polstringen ud med den medfølgende hue, der holder dit hoved og dine ører varme på de kolde dage.

The One er desuden lavet med en række sikkerhedsegenskaber, der gør det sikrere for dig at være cyklist. For det første medfølger klistermærker med en QR-kode, der leder til en app, hvor du kan taste dine nødoplysninger, så folk, når de scanner koden kan se dem i på deres mobil. Sidst får du også en specialudviklet LED cykellygte, der kan sidde bagerst på hjelmen så du kan blive set i mørket.

CX Hjelmstørrelse

,

Du kunne også være interesseret i...