Bobike Barnestol Exclusive Tour

899 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Bobike Exclusive Tour er stolen, hvor Bobike har samlet alt deres ekspertise med at lave børnestole og så tilføjet lidt ekstra. I forhold til Maxi’en har du her et justerbart nakkestøtte. Den har Click & Go monteringssystem, så det er nemt både at mo ntere, men også at skifte cykel med stolen. Sædet er lavet med dobbeltvæg for ekstra sikkerhed. Unikt selesystem, som vil holde dit barn oprejst.

Varenummer (SKU): 538011400024 Varekategorier: , , Brand:
Du kan justere fødderne uden brug af værktøj. Integreret kombinationslås. Monteres på bagagebæret. Der k an tilkøbes monteringsbeslag 1P, så den kan monteres på stellet. Passer fra 9 måneder til 6 år og maksimum på 22 kg.
Master Farve

, , , , ,

Du kunne også være interesseret i...