6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

WOW-Udsalg hos Cykelexperten.dk

WOW-Udsalg hos Cykelexperten.dk med kæmpe nedsættelser for i alt 12.000.000 kr. Vi har tilbud på racercykler, elcykler, børnecykler, citybikes, mountainbikes blandt meget andet. De mange tilbud kan findes på webshoppen, mens størstedelen af sortimentet også står udstillet i Megastore i Vanløse.
WOW-Udsalget omfatter en enorm mængde cykler, så du er sikker på at finde noget efter din smag. I alt er mere end 6.000 cykler nedsat. Ekspedienter står klar både i butikken og på telefonen til at rådgive og hjælpe dig med at finde cyklen der matcher dine behov.

Hverdagscykler i massevis
Søger du en solid cykel til din hverdag kan du med fordel overveje en model fra en dansk producent. Mærker som Kildemoes, Centurion, Everton og MBK producerer danske cykler til danske forhold. Med punkterhæmmende dæk, indvendige gear, rullebremser og solide aluminiumsstel, er du sikret en holdbar cykel til helårsbrug. Hos Cykelexperten.dk finder du et kæmpe udvalg af citybikes på tilbud. Særligt på modeller fra foregående år er der store summer at spare.

Elcykler af højeste kvalitet
Vi bryster os også af en af landets største elcykel-udvalg – så søger du en højkvalitets elcykel til hverdagen eller bare til sjov, bør du lægge vejen forbi Megastore, hvor der er store besparelser på modeller fra nogle af verdens førende producenter.

Race og MTB
Oplev desuden det enorme udvalg af racercykler og mountainbikes. Her finder du kun de bedste mærker, med store udsalg i alle prisklasser. Her er sportscykler til hverdagsbrug, til motionisten og til den kræsne køber, der kun stiller sig tilfreds med det bedste af det bedste.

Både online og i butik
WOW-Udsalg i Megastore er vores til dato største tilbuds-kampagne. Massevis af fantastiske cykler med store nedsættelser, både online og i butikken i Vanløse. Du kan se det samlede udvalg på Cykelexperten.dk, eller slå et smut forbi Megastore hvor et bredt udvalg står klar til en prøvetur.