6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Giant Full-Suspension Mountainbikes i Megastore

Vintervejret er ankommet og det er tid til at hoppe på Mountainbiken. Hos Cykelexperten.dk har vi masser af fede MTB-modeller på lager, men særligt full-suspension kategorien har opnået stor popularitet og udgør en stadigt større del af udvalget.

Fuld affjedring giver dig kort sagt mere kontrol på tekniske passager, mens du får mere komfort og en ‘sjovere’ køreoplevelse. Hvis du er på udkig efter en full-suspension MTB kan du med fordel kigge mod Giant, hvor vi særligt i øjeblikket kan præsentere et sortiment der bugner af gode tilbud og prisklasser for de fleste. Giant, der er verdens største cykelproducent, har i modellerne Anthem og Trance designet to af de allermest populære modeller, med udgaver for både motionister, seriøse cykelryttere og dem derimellem.
Giant Anthem 
Anthem er all-round cyklen der kan bruges til det meste. Den er lynende hurtig i sporene, med gode styreegenskaber og fantastisk komfort. Anthem er designet med fokus på XC-kørsel, og udgør derfor en fantastisk følgesvend på de danske spor. Anthem findes i mange forskellige prislejer, startende fra omkring 16.000 kr. og opefter.
Modellen kan fås både i aluminium og kulfiber, mens udstyret, i form af affjedring og geargruppe varierer i kvalitet i sammenhæng med cyklens pris. Vi har allerede modtaget en række af de nye 2020-modeller i Megastore, og på flere af de ældre modeller fra ‘18 og ‘19 har du mulighed for at gøre en god handel, med flere modeller på tilbud.
Giant Trance
Giant Trance er en mere specialiseret full-suspension mountainbike med fokus på de særligt tekniske passager. Geometrien er betragteligt mere afslappet end Anthem, og forgaflen har 150 mm vandring til sammenligning med Anthem’s mere standard 100 mm.
Ligesom Anthem kan Trance både fås som aluminiums- og kulfiberudgave, og med mange forskellige niveauer af udstyr. Modellen er særligt godt egnet, hvis du er fan af de mere tekniske spor, eller måske endda har planer om at tage en tur til udlandet for at prøve nogle mere eksotiske ruter af. Trance er at finde i Megastore i flere årgange, heraf flere med store nedsættelser.
Stellet på trance er mere kompakt og med synligt ‘slope’ i overrøret. Modellen er desuden udstyret med dropperpost.
Kom forbi Megastore til et kig og en prøvetur. Vi står masser af cykelexperter klar til at hjælpe dig med at finde den rette cykel til dit behov 🙂
Udover Giant har vi desuden et stort udvalg af full-suspension modeller fra eksempelvis Scott, Specialized og Cannondale.