6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

BMC Teammachine: Ny high-end racercykel hos Cykelexperten.dk!

Teammachine er BMC’s topmodel og benyttes af professionelle ryttere i både endagsløb og store etapeløb. Modellen repræsenterer det ypperste indenfor schweizisk cykeludvikling og er designet med vægt på både stivhed, vægt og komfort. Modellen kan karakteriseres som en allround racercykel der kan benyttes både i det flade og kuperede terræn. Den er vanvittigt hurtig, men går ikke på kompromis med rytterens komfort, så du er sikret mange behagelige timer i sadlen. Teammachine har været fast inventar på Worldtouren gennem de sidste mange år, med sejre i et væld af de allerstørste løb. Blandt de mest prominente kan Cadel Evans’ Tour-sejr og Greg Van Avermaets OL-guld nævnes. Modellens performance kan man altså ikke sætte spørgsmålstegn ved.


Modellen på billederne er 2019-udgaven af Teammachine SLR01 Disc Two med elektronisk Shimano Dura-Ace↑

Teammachine er bygget af førsteklasses kulfiber for maksimal stivhed og lavest mulig vægt. Tusindvis af designændringer gennem modellens samlede levetid, har resulteret i den ultimate racercykel til konkurrence på ethvert niveau.

Teammachine SLR
SLR-udgaven af Teammachine er fuldt kulfiberstel- og forgaffel, indvendig kabelføring og komponenter af allerhøjeste kvalitet. Modellen fås med enten klassiske fælgbremse eller integrerede hydrauliske skivebremser, mens fra den ene udgave af cyklen til den anden. Man skelner her mellem SLR Disc (med skivebremser) og SLR (med fælgbremser). Desuden findes både en SLR01 og en SLR02, førstnævnte er topmodellen med carbon frempind- og styr, integreret kabelføring i styrregionen og carbonhjul. Det er den model Bjarne Riis’ hold NTT Pro Cycling benytter i konkurrence. SLR02 er med standard styrsetup og billigere hjulsæt.

Den letteste udgave, SLR01 One vejer ifølge BMC 6.54 kg.

Teammachine er udstyre med BMC’s DTi-system (dual transmission integration) det nemt tillader skift mellem elektroniske og mekaniske geargrupper. Integrationen er stilren og kan kun spottes i form af det lille ‘låg’ på skrårøret↑

Teammachine ALR
Et aluminiumsalternativ til SLR-modellen. ALR er bygget med samme fokus på performance og repræsenterer det bedste fra aluminiumscyklens verden. Ligesom carbonversionen kan modellen benyttes i al slags terræn, og er designet med vægt på fart såvel som komfort. Aluminiumsmodellen fås både med fælgbremser og hydrauliske skivebremser, og med en række forskellige geargruppevalg.
Den letteste udgave, ALR Disc One vejer ifølge BMC 8.40 kg.

Oplev modellerne
BMC Teammachine SLR01 Disc One
BMC Teammachine SLR01 Disc Two
BMC Teammachine SLR01 Disc Three
BMC Teammachine SLR01 Disc Four
BMC Teammachine SLR02 Disc One
BMC Teammachine SLR02 Disc Two
BMC Teammachine SLR02 Disc Three
BMC Teammachine SLR02 Disc Four
BMC Teammachine ALR01 Disc One
BMC Teammachine ALR01 Disc Two