6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Black Friday


UDSALGET ER STARTET! 🔥🎉


Black Friday tilbud


Besøg vores forskellige kategorier

Black Friday brands

Black Friday prisgaranti

Vent ikke - køb cyklen allerede nu!

Black Friday prisgaranti


Sætter VI cyklen ned på Black Friday, så får du differencen retur på gavekort.

Vi ved mange går og lurer, kigger, overvejer og måske mangler en cykel lige nu og her. For at imødekomme de mange forespørgsler om prisen falder yderligere Black Friday – giver vi differencen retur på gavekort – såfremt det sker.

▷ Cykler købt i MEGASTORE – Gavekort til butikken
▷ Cykler købt Online – Gavekort til webshoppen

- Det er kundens eget ansvar at komme i butikken eller kontakte webshoppen inden d. 2. december for udstedelse af gavekort!

- Det er kundens eget ansvar at dokumentere prisnedsættelsen enten ved billede eller udprint!

- Ordningen er gældende for cykler købt i perioden fra 1. nov. til 24. nov. 2022

- Gavekortet har en levetid på 1 år.

Webshop kunder skal skrive mail til webshop@cykelexperten.dk Butikskunder i MEGASTORE, Vanløse skal møde op i butik.


Black Friday tilbud på racercykler


Hos Cykelexperten vil du kunne finde gode tilbud på racercykler på Black Friday - husk at du først kan se de rigtige tilbudspriser på selve dagen. Se vores racercykler nedenfor:

Black Friday tilbud på mountainbikes


Hos Cykelexperten vil du kunne finde gode tilbud på mountainbikes på Black Friday - husk at du først kan se de rigtige tilbudspriser på selve dagen. Se vores mountainbikes nedenfor:

Black Friday tilbud på elcykler


Hos Cykelexperten vil du kunne finde gode tilbud på elcykler på Black Friday - husk at du først kan se de rigtige tilbudspriser på selve dagen. Se vores elcykler nedenfor:

Black Friday tilbud på cykelhjelme


Hos Cykelexperten vil du kunne finde gode tilbud på cykelhjelme på Black Friday - husk at du først kan se de rigtige tilbudspriser på selve dagen. Se vores cykelhjelme nedenfor:

Black Friday tilbud på cykeltøj


Hos Cykelexperten vil du kunne finde gode tilbud på cykeltøj på Black Friday - husk at du først kan se de rigtige tilbudspriser på selve dagen. Se vores cykeltøj nedenfor, hvor du finde brands som Assos, GripGrab, Alé og Giordana:

Black Friday hos Cykelexperten


Cykelexperten holder Danmarks største og vildeste Black Friday udsalg med cykler og tilbehør!

Black Friday 2022 hos Cykelexperten

Årets suveræn største handelsdag nærmer sig med hastige skridt – Black Friday falder den 25. november 2022.

Og Cykelexperten vil selvfølgelig være på pletten – faktisk afholder vi Danmarks STØRSTE og VILDESTE udsalg af cykler på på denne vanvittige dag. Det betyder, at hvis du lige står og mangler en fed og lækker cykel, så er der mulighed for at gøre et kæmpe kup!

Husk også at vi også kører Black-Friday i vores fysiske butik på Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse. Vi har åben fra: 08 – 19 på denne specielle fredag! 

Black Friday tilbud kan ikke kombineres med rabatkoder, rabatordninger eller finansieres gebyrfrit

Hvorfor holder Cykelexperten.dk BlackFriday?

Vi holder Black Friday for at fejre starten på verdens bedste måned – December! Dagen bruger vil til at give lidt igen til vores kunder! Vi fører mange produkter og cykler som sjældent tillader en voldsom nedsættelse, men årets mest “lovløse dag” tillader at vi kan tilbyde rabat på cykler og tilbehør vi normalt ikke kan nedsætte.

BLACK FRIDAY TILBUD BETALING

Den 25 og 26 November kører vi BLACK FRIDAY DAGE! Alle tilbud og nedsatte varer på hjemmesiden er BLACK FRIDAY ONLINE TILBUD. Disse tilbud kan ikke kombineres med andre rabatordninger, rabatkoder, finansiering.

-Kan købes med Dankort/MobilePay/Kontant i butikken -Tilbudene KAN finansieres i MEGASTORE, Vanløse. Der tillægges dog 10% oven i prisen.

Historien om Black Friday

Sort fredag - eller Black Friday som de fleste kender dagen, er den officielle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving, som altid er den sidste torsdag i november måned. Man betragter det som en slags tyvstart til julehandlen, og derfor kan der være kæmpe besparelser at hente i detailbutikkerne (og selvfølgelig også Cykelexperten!).

Så Black Friday er et amerikansk fænomen, og altså ikke en helligdag eller en fridag - dog er der enkle stater i USA, hvor dagen er en fridag for delstatsansatte. Selve navnet stammer helt tilbage i 1975 i Philadelphia, hvor det var en betegnelse for den voldsomme trængsel af fodgængere og biler, som opstod dagen efter Thanksgiving.

Den sorte udsalgsdag kom langsom til Danmark tilbage i 2013, hvor de første danske webshops indførte konceptet - året efter fulgte flere danske butikker og varehuse trop. I dag er dagen den suveræn største handelsdag i Danmark (målt på antallet af dankorttransaktioner).