16.7%

Bianchi Via Nirone 7 Claris 8g Flatbar 2019

5.999 DKK 4.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Bianchi cykler er et af de mest berømte italienske cykelmærker. Her får du italiensk kvalitet, design og håndværk. Deres hovedfokus er på racercykler, og de bruger altid gennemtestet teknologi. Derfor kan du godt se en ramme blive brugt flere år i træk – ganske enkelt fordi den har vist sig succesfuld. Har du én gang kørt Bianchi, vil du typisk altid vende tilbage til en Bianchi.

Dette er en flot begynder alu racercykel med flatbar og med Shimano Claris. Selv i denne prisklasse tiltrækker en Bianchi sig altid opmærksomhed og kører fantastisk.

Ryd

Bemærk: Pedaler skal tilkøbes

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:
Steltype Aluminium
Forgaffel Bianchi Alloy AL6061/Steel, 1.1/8”
Forskifter Ingen
Bagskifter Shimano Claris RD-R2000 GS 8sp
Skiftegreb Shimano Claris ST-R2000 1x8sp
Kranksæt FSA Tempo Black 42t Krank Længde: 170 mm
Gear Kassette Shimano CS-HG50, 11-13-15-17-19-21-24-28T
Bremser Fælgbremser
Fælge Shimano WH-R501
Dæk Vittora Zaffiro
Vægt
Yderligere Specifikationer:
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Farver

Black/Celeste-Graphite Glossy

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

Du kunne også være interesseret i...