15.9% Tilbud

Bianchi Pista Steel 1g 2018

6.299 DKK 5.299 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Bianchi cykler er et af de mest berømte italienske cykelmærker. Her får du italiensk kvalitet, design og håndværk. Deres hovedfokus er på racercykler, og de bruger altid gennemtestet teknologi. Derfor kan du godt se en ramme blive brugt flere år i træk – ganske enkelt fordi den har vist sig succesfuld. Har du én gang kørt Bianchi, vil du typisk altid vende tilbage til en Bianchi.

En meget stilfuld single speed cykel med krom-look. Stellet er af stål, som giver mulighed for at anvende tyndere rørdimensioner og dermed skabe et minimalistisk design. Kun ét gear!

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:
Steltype
ForgaffelBianchi Cr-Mo Tig Welded 1″
Forskifter
Bagskifter
Skiftegreb
KranksætFsa Tempo Track 48T, JIS/3/32″, crank length: 165mm-49/53cm, 170mm-55/59cm, 172.5mm-61/63cm
Gear Kassette
BremserRC-452 Alloy dual pivot
FælgeDA-17 Alloy double wall
DækVittoria Zaffiro Slick 700×25
Vægt
Yderligere Specifikationer:
 
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Farver

Chrome

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller