16.7%

Bergamont Revox Sport 2019

11.999 DKK 9.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Bergamont Revox MTB er en hardtail MTB serie meget sammenlignelig med Scott Scale. Der er fokus på lethed, kontrol og lagt stor vægt på design udtrykket. Revox serien har race geometri og findes i aluminium eller carbon stel. Bergamont giver dig value for money på et yderst højt niveau. I Revox serien finder du nogle af de letteste hardtail Mountainbikes på markedet.

Bergamont : Ejet af Scott Bicycles, designet og samlet i St. Pauli, Hamburg og i dag et af Tysklands førende cykelproducentfirmaer. I en og samme cykel finder du Bergamonts liv, passion og sjæl for cykler, og ekspertisen fra Scott og Syncros.

Se alle cykler fra Bergamont

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/lsws/Example/html/wp-content/plugins/woocommerce-brands/includes/class-wc-brands.php on line 536
Steltype 29″ MTB, super lite Smart Carbon Mix (SCM), Multi Connect construction
Forgaffel Manitou Markhor, tapered, 100 mm, air, remote lockout, 15×110 mm axle
Bagdæmper
Forskifter
Bagskifter Sram NX Eagle
Gearskifter Sram NX Eagle, 1×12-speed, trigger-shifter
Bremser Shimano BR-MT200, hydraulic disc brake, SM-RT10 rotor: 180/160 mm
Kranksæt Sram NX DUB Eagle, 32t
Gear Kassette Sram NX 1230 Eagle, 11-50t
Fælge/Dæk Alex DP25, disc, eyelets, width: 25 mm

Front: Schwalbe Tough Tom, Kevlarguard, 29×2.25″Rear: Schwalbe Rapid Rob, Kevlarguard, 29×2.25″Tubes: Schwalbe SV19B Light

Vægt 11.5kg
Yderligere Specifikationer:CX Gear Antal

CX Årgang

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Farver

Yellow

CX Geargruppe

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Modeller

Du kunne også være interesseret i...