16.7%

Bergamont Revox Pro 2019

14.999 DKK 12.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Bergamont Revox MTB er en hardtail MTB serie meget sammenlignelig med Scott Scale. Der er fokus på lethed, kontrol og lagt stor vægt på design udtrykket. Revox serien har race geometri og findes i aluminium eller carbon stel. Bergamont giver dig value for money på et yderst højt niveau. I Revox serien finder du nogle af de letteste hardtail Mountainbikes på markedet.

Bergamont : Ejet af Scott Bicycles, designet og samlet i St. Pauli, Hamburg og i dag et af Tysklands førende cykelproducentfirmaer. I en og samme cykel finder du Bergamonts liv, passion og sjæl for cykler, og ekspertisen fra Scott og Syncros.

Se alle cykler fra Bergamont

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:
Steltype 29″ MTB, super lite Smart Carbon Mix (SCM), Multi Connect construction
Forgaffel Fox 32 Rhythm, tapered, 100 mm, 15×110 mm axle
Bagdæmper
Forskifter
Bagskifter Sram GX Eagle
Gearskifter Sram NX Eagle, 1×12-speed, trigger-shifter
Bremser Shimano BR-MT400, hydraulic disc brake, SM-RT30 rotor: 180/160 mm
Kranksæt Sram NX DUB Eagle, 32t
Gear Kassette Sram NX 1230 Eagle, 11-50t
Fælge/Dæk Alex DP25, disc, eyelets, width: 25 mm

Front: Schwalbe Racing Ray, Performance, folding, 29×2.25″Rear: Schwalbe Racing Ralph, Performance, folding, 29×2.25″Tubes: Schwalbe SV19B Light

Vægt 11.4kg
Yderligere Specifikationer:CX Gear Antal

CX Årgang

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Farver

Blue/Grey

CX Geargruppe

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Modeller

Du kunne også være interesseret i...