Bergamont Grandurance 5 2020

8.199 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Bergamont Grandurance er gravelmodellen til alle behov. Modellen kan bruges til motion, til transport og giver dig et bredere udvalg af muligheder når det kommer til underlag. Den kan bruges på landevejen, på grustien og i skoven. Grandurance er bygget op om et aluminiumsstel med tilhørende aluforgaffel, skivebremser og Shimano-gear af høj kvalitet. Brede dæk og en tilbagelænet geometri sikrer din komfort på selv de helt lange ture.

Bergamont : Ejet af Scott Sports, designet og samlet i St. Pauli, Hamburg og i dag et af Tysklands førende cykelproducentfirmaer. I en og samme cykel finder du Bergamonts liv, passion og sjæl for cykler, og ekspertisen fra Scott og Syncros.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Bremsetype

CX Cykel Modeller

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Farver

mirror gold/black/silver (matt/shiny)

CX Geartype

CX Steltype

CX Varetype

SW: Vægt

Du kunne også være interesseret i...

 • 60%

  Blackburn Click Combo Lygtesæt

  249 DKK 99 DKK
 • 17%Finish Line Olie Cross Country Spray - Wet Lube 24cl-0

  Finish Line Olie Cross Country Spray - Wet Lube 24cl

  119 DKK 99 DKK
 • Finish Line Premium Value Pack (Degreaser/Oil/Wash)-0

  Finish Line Premium Value Pack (Degreaser/Oil/Wash)

  199 DKK
 • 40%Finish Line 1-Step Olie (Renser & Smører) 180ml-0

  Finish Line 1-Step Olie (Renser & Smører) 180ml

  99 DKK 59 DKK