Udsalg
bbbbhe-35andbsg-47brille25%
bbbbhe-35andbsg-47brille2bbbbhe-35andbsg-47brille1

BBB Condor Hjelm + Impress Brille Bundle

799 DKK 599 DKK

Find HjelmstørrelseEr du i tvivl om hvilken størrelse cykelhjelm du skal vælge. Så kan du læse vores lille guide og få hjælp til hvordan du måler dig frem! Gå til guide.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Hjelm og brillesæt fra BBB.  BBB Condor er en sort cykelhjelm i et helstøbt design. Cykelhjelmen er udstyret med 18 ventilationshuller for god luftgennemstrømning og komfort under kørsel. BBB Impress er et par fede cykelbriller med letvægtsstel samt 3 farvede udskiftelige linser.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , , , Tag: Brand:

BBB Condor Hjelm

BBB Condor er en sort cykelhjelm i et helstøbt design. Cykelhjelmen er udstyret med 18 ventilationshuller for god luftgennemstrømning og komfort under kørsel. Foran sidder et praktisk insektnet, der effektivt holder smådyr ude af hjelmen, og den medfølgende skygge kan nemt tages af og sættes på efter behov.
BBB Impress Brille

BBB Impress BSG-47 er et par fede cykelbriller med letvægtsstel samt 3 farvede udskiftelige linser. Glassene kommer i farverne røgfarvet, gul og klar for bedst mulige tilpasningsmuligheder i forhold til både vejr- samt lysforhold. Der ydes 100% UV-beskyttelse, og cykelbrillens pasform er med til at skærme øjnene godt for både vind og støv under kørsel.

Der medfølger klart, gult og mørk glas til brillen.

Vægt 1 kg
CX Hjelmstørrelse

L (58cm-61cm), M (54cm-58cm)