Hop til indholdet.

 

Gazelle Arroyo C7+ HMB – med i toppen som TESTVINDER Elcykel

Arroyo C7+ HMB er den ubesværede måde at cykle på. Det komfortdesignede stel og den stærke centermotor gør, at du kommer frem overalt, hvad enten det er på bakket landevej eller rundt i byen. Arroyo C7+ HMB tackler det hele.

Arroyo C7+ var blandt de bedste i testen hos det anerkendte forbrugermagasin. Både komfortabel og stærk. Arroyo C7 HMB er cyklen til alle. Med den stærke motor får du ufejlbarlig trædeassistance overalt, hvor du cykler, og til en god pris. Denne cykel er ideel til hverdagens indkøb, cykling til arbejde eller hyggecykling rundt i landskabet.

Alle Cykelexpertens TOP elcykel mærker scorede topkarakterer i årets elcykel test 2018: Både Gazelle og Kalkhoff var helt i top med 2 og 3 pladser. Men Gazelle Arroyo C7+ kom nærmest sejren.

Gazelle Arroyo C7+ blev slået af Batavus Altura Ego på grund af lidt lavere vægt og en 1100 kroner billigere pris. For de 1100 kroner får du på Arroyo C7+ lukket kædeskærm, kraftigere og nyere motor – og valgfrihed i forhold til batteri/rækkevidde i batterier fra 300/400 og 500 watt.

Du kan allerede nu bestille, købe og skrive dig op til hvad VI kalder årets bedste ELcykel . og “Testvinder 2018”!

 

Kalkhoff Jubilee I7R Move – med i toppen som TESTVINDER Elcykel

Jubilee har køreegenskaber som en almindelig cykel, og er med en af markedets mest udbredte centermotor fra Impulse. Elcyklen er med 7 indvendige gear, v-bremser samt fodbremse. Den er fuldt udstyret med støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og bag/forlygte. Gode features som affjedring i saddelpind og forgaffel så du får en yderst komfortabel cykeltur.

Kalkhoff Jubilee var blandt de bedste i 2018 testen af elcykler. Jubilee i "bronze vinder modellen" er desværre udsolgt hos den tyske leverandør. Selve Jubilee modellen fås dog i mange varianter i samme høje kvalitet, både med Impulse og Bosch motorer. Denne cykel er ideel til hverdagens indkøb, cykling til arbejde eller hyggecykling rundt i landskabet.

Alle Cykelexpertens TOP elcykel mærker scorede topkarakterer i elcykel test 2018: Både Gazelle og Kalkhoff var helt i top med 2 og 3 pladser. Vores Kalkhoff Jubilee fik en tredjeplads i testen, laaaaaaangt foran alle de øvrige længere nede på listen.

Kalkhoff Jubilee blev slået af Gazelle Arroyo C7+ med helt minimale forskelle. Jubilee var den billigste elcykel i testen, og får ofte flotte ord med på vejen. I Cykelexperten mener vi:

"At hvis vi ser på økonomi er Jubilee et godt bud. Den er blandt markedets billigste elcykler hvis vi skærer supermarkeds elcykler, danske producenter og Kina cykler fra. Kvalitet som vi slet ikke vil røre ved. Du får ganske enkelt rigtig meget for pengene.."

"Impulse motoren hører blandt markedet kraftigste, den har et super moment og kører markant hurtigere op af lange forhindringer i forhold til dets konkurrenter. Kører du i bakket og udfordrende terræn er Impulse motoren at foretrække."

I Cykelexperten.dk MEGASTORE har vi kæmpe udvalg af Jubilee i butikken du kan komme forbi og prøve, se og købe. Jubilee havde i i starten af 2018 allerede selv kåret som Testvinderen for 2018 på grund af den fantastiske pris, og value for money.

 

Kalkhoff Agattu – Bedst i test Juli 2017 i Forbrugermagasin

Bedst i test Juli 2017 hos forbrugermagasinet TÆNK – læs uddrag af artiklen på Politiken.dk:
Kalkhoff Agattu Dame i7, kører i mål langt foran alle de andre, vurderer testdommerne.”
“Vindercyklen modtager testens højeste bedømmelse på 85 procent, de øvrige testede ligger mellem 55 og 69 procent.”

Denne cykel er lig med ovennævnte i testen, blot med fodbremse, og bedre lygter og forgaffel!

Kalkhoff Dame El-Cykel med køreegenskaber som en almindelig cykel. Elcyklen er med 8 indvendige gear, v-bremser samt fodbremse og er fuldt udstyret med støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og bag/forlygte. Mange gode features som affjedring i saddelpind og forgaffel så du får en yderst komfortabel cykeltur. Agattu er testvinder i mange EL-Cykeltests og er et godt valg!

Batavus Altura E-Go 2018

Testvinder elcykel 2018

Intelligent og pålidelig

I en af de nyeste elcykel test for 2018 tager Batavus prisen "Bedst i Test". Cykelexperten.dk forhandler IKKE Batavus, og cyklen er generelt svær at opdrive i Danmark.

Med en Altura E-go får du en pålidelig elcykel, som både kan bruges til korte og lange ture. Både 1, 2 og 3 plads er indtaget af helt fantastiske cykler med stortset lige høj vurdering. I den nedre del af testen findes desværre alle de danske producenter, som slet ikke er på højde med tyskernes lange erfaring inden for elcykler. Tyske Gazelle og Kalkhoff indtager 2 og 3 plads og forhandles hos Cykelexperten.dk.

Kom til Cykelexperten.dk i Vanløse, Slotsherrensvej 103 - 2720  Vanløse og bliv meget klogere. Vi har de bedste og stærkeste modeller. Altid over 100 elcykler i udstilling og 500 elcykler på eget lager.