6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Baglygter til cyklen


Herunder har vi listet vores udvalg af baglygter. Baglygter kan fås i mange forskellige udgaver og størrelser, alt efter hvad der passer dig og din cykel. Nogle modeller er kraftigere end andre, nogle er fastmonterede, og nogle er genopladelige. Hos Cykelexperten.dk finder du det hele, og ofte til stærke priser. Har du spørgsmål til vores udvalg af baglygter kan du altid kontakte os.

 Gode baglygter til ethvert behov

Baglygten sikrer din synlighed på cykelstien og landevejen når det er mørkt. Hvor forlygten også lyser vejen op, handler baglygten primært om at skabe synlighed, enten med blinkefunktioner eller kraftigt lys. Lygten kan monteres mange forskellige steder, og hvor nogle er fastmonterede, kan andre klikkes af og på, så de er lette at medbringe, når du går fra din cykel. Baglygter lyser altid rødt, men kan fås i mange forskellige styrke- og prisniveauer. Til hverdag behøver du måske ikke de ellerkraftigste modeller, men kan nøjes med nogle af de mere almindelige lygter. Til motion eller de lange pendlerture i mørke, er det dog essentielt med en effektiv baglygte.

Den klassiske baglygte sidder helt eller delvist fastmonteret på din cykel. Den helt fastmonterede monteres bagerst på cyklens bagagebærer, hvor den erstatter den eksisterende refleks. Disse modeller er skruet fast, og kører på kraftige batterier, så de holder længe. De fleste modeller sidder dog på cyklen med en fastmonteret holder, hvorfra lygten så kan klikkes af og på. Disse modeller kan fås i masser af forskellige størrelser og styrker, så der er noget for ethvert behov. Mange af de fastmonterede lygter kører på batterier, og holder lang tid ad gangen. De fleste lygter benytter almindelige batterier, som kan fås stort set overalt.

Et mere og mere populært alternativ til de klassiske baglygter, er genopladelige baglygter. Disse lygter kan, som navnet antyder lades op igen og igen uden brug af batterier. Genopladelige baglygter til cykler er ofte kraftigere end alternativet, og kan fås i masser af forskellige udgaver. Da lygterne blot lades op på ny, når de er løbet tør for strøm, kan de ofte lyse ekstremt kraftigt, så din synlighed kommer helt i top. Genopladelige cykellygter er meget sjældent fastmonteret på cyklen. Almindeligvis monteres de med en mindre silikonestrop, så man nemt og hurtigt kan tage dem af og sætte dem til opladning. Nogle modeller fungerer endda som både forlygte og baglygte, så du ikke nødvendigvis behøver at finde den ene eller den anden, for at kunne komme afsted. 

Find vores samlede sortiment af baglygter til cyklen her på siden. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde de helt rigtige produkter, er du altid velkommen til at kontakte os for et svar. Vi er klar på telefon, mail og i vores Megastore i Vanløse alle ugens dage. I vores butik kan du desuden opleve vores store udvalg af cykellygter.