14.8% Tilbud

Avenue Broadway Spirit Dame 7g Skivebremse 2018 (Udstillingsmodel)

8.799 DKK 7.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Avenue Broadway skiller sig ud fra mængden med sin æstetik og modige design. Broadway er en anderledes cykel, som formår at udfolde sig frit og ekstravagant uden at være prangende. Broadway er udstyret med indvendige gear, der kræver minimal vedligeholdelse, og som sammen med andre udsøgte komponenter og Avenues design-ideal giver et stilfuldt og elegant køretøj i topkvalitet.

Ryd

Vi har købt 2018 udstillingen af alle Avenue 2018 modeller. Derfor kan vi sælge dem til nedsat pris allerede! Cyklen har ikke kørt på gaden, kun stået på udstilling! Der kan forekomme mindre ridser og skrammer. Vi anbefaler at ringe ind, eller bese den i butikken.

Varenummer: N/A Kategorier: , , Brands: ,

 

Steltype Aluminium
Gear 7 indv. Shimano Nexus
Forgaffel Aluminium
Fælge (+ hjulstørrelse) 700C
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse
Skiftegreb Tommelskifter
Kranksæt Aluminium Hvid 46T
Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×28
Særligt udstyr
CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Misty Blue

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Geartype