15.5% Tilbud

Avenue Broadway Premium 8g Dame RB Sølv - KAMPAGNE

9.699 DKK 8.199 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Broadway modellen er udstyret med indvendige gear. Det gør den til en cykel der kræver absolut minimal vedligeholdelse. Designet er æstetisk og modigt og det gør den til en anderledes cykel som skiller sig ud fra mængden. Den er ekstravagant uden at være prangende. Dette er et stilfuldt, elegant køretøj i topkvalitet.

Ryd
Varenummer: Avenue_Broadway_Premium_8g_Dame_RB_S__lv_2016 Kategorier: , Brand:

Stel: Aluminium

Gear: 8 indvendige Shimano Nexus.

Bremser: Shimano rullebremser for og bag.

Dæk: Panaracer Tourguard Plus 700×28.

Andet: –

AVENUE mærket blev grundlagt i 1996 med ideen om at skabe et luksus cykelmærke.

I de første år af mærkets historie lavede de cykler med ”almindelige” stel-design, men tilføjede specielle features som forseglede nav og special designede kranksæt.

Men i 2001 fik de ideen om at skabe et stel-design der ikke eksisterede i cykelverdenen i forvejen. Indtil da var det kun kulfiber-stel der havde et ”one piece” look, men de ville gøre det med aluminium i stedet.

Alle Avenue cykel-stel er håndbyggede så hver enkelt er unikt – ikke to stel er 100% identiske.

Hvert enkelt stel er håndpoleret og ”make-up” områderne er lavet af mennesker så alle stel vil være unikke men have et ens look.

 

 

Master Cykelstørrelse & Master Avenue Farve

, ,

CX Årgang

CX Cykel Modeller