31.4% Tilbud

Avenue Broadway 7sp Rullebremse Dame - KAMPAGNE (Udstillingsmodel)

10.198 DKK 6.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Broadway er modellerne med indvendigt gear og kræver meget lidt vedligeholdelse. Airbase er modellerne med udvendigt gear som kører lidt lettere og er henvendt til dem som kører længere ture.

Bemærk: Denne model er monteret med lås, skærme, støtteben m.v.

Forbered dig på en oplevelse der mere end lever op til dine forventninger.

Med en cykel fra Avenue får et design og en kvalitet der går efter at være det ypperste, insisterer på at være unik, der tør at kaste sig ud i utraditionelt flot design og ikke mindst med øje for detaljer.

Når du køber en Avenue cykel kan du forvente at få komfort, elegance og en uden tvivl en af de mest innovative cykeldesigns på markedet.

Stelramme : Aluminium
Gear : 7
Geartype : Indvendig
Bremser : Rullebremse

Hos os i Cykelexperten.dk A/S synes vi at Avenue laver nogle af de bedst designede hverdags/sportscykler der fås i Danmark.

Der er to modelvarianter, nemlig Broadway og Airbase:

 

CX Cykel Modeller

CX Steltype

CX Bremsetype

CX Geartype

Du kunne også være interesseret i...