14.8% Tilbud

Avenue Broadway 7g Dame RB Grøn 2016

8.799 DKK 7.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Broadway modellen er udstyret med indvendige gear. Det gør den til en cykel der kræver absolut minimal vedligeholdelse. Designet er æstetisk og modigt og det gør den til en anderledes cykel som skiller sig ud fra mængden. Den er ekstravagant uden at være prangende. Dette er et stilfuldt, elegant køretøj i topkvalitet.

Ryd
Varenummer: Avenue_Broadway_7g_Dame_RB_Gr__n_2016 Kategorier: , Brand:

Stel: Aluminium

Gear: 7 indvendige Shimano Nexus.

Bremser: Shimano rullebremser for og bag.

Dæk: Panaracer Tourguard Plus 700×28.

Andet: –

AVENUE mærket blev grundlagt i 1996 med ideen om at skabe et luksus cykelmærke.

I de første år af mærkets historie lavede de cykler med ”almindelige” stel-design, men tilføjede specielle features som forseglede nav og special designede kranksæt.

Men i 2001 fik de ideen om at skabe et stel-design der ikke eksisterede i cykelverdenen i forvejen. Indtil da var det kun kulfiber-stel der havde et ”one piece” look, men de ville gøre det med aluminium i stedet.

Alle Avenue cykel-stel er håndbyggede så hver enkelt er unikt – ikke to stel er 100% identiske.

Hvert enkelt stel er håndpoleret og ”make-up” områderne er lavet af mennesker så alle stel vil være unikke men have et ens look.

 

Master Cykelstørrelse & Master Avenue Farve

, , ,