27.8% Tilbud

Avenue Airbase Spirit Dame 16g Skivebremse 2018 (Udstillingsmodel)

8.999 DKK 6.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Avenue Airbase serien er udstyret med
udvendige gear med hurtige og lette skift. Airbase-modellens skarpe grafiske profil er en funktion af cyklens organiske, aerodynamiske former i rendyrket Avenue-design. I denne cykel samler detaljer og finesser sig til en klar og overbevisende helhed. Avenue Airbase er født af en stærk og stædig tro på, at perfektion er mulig.

Ryd

Vi har købt 2018 udstillingen af alle Avenue 2018 modeller. Derfor kan vi sælge dem til nedsat pris allerede! Cyklen har ikke kørt på gaden, kun stået på udstilling! Der kan forekomme mindre ridser og skrammer. Vi anbefaler at ringe ind, eller bese den i butikken.

SteltypeAluminium
Gear16 udv. Shimano Claris
ForgaffelAluminium
Fælge (+ hjulstørrelse)700C
ForbremseHydraulisk Skivebremse
BagbremseHydraulisk Skivebremse
SkiftegrebTommelskifter
KranksætAluminium sort 50/34
DækBike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×28
Særligt udstyr
CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

,

CX Farver

Matt black

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Cykel Modeller

CX Geartype