15.5% Tilbud

Avenue Airbase 10g Herre 2016

9.699 DKK 8.199 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Airbase serien er udstyret med udvendige gear. Det gør gearskiftet hurtigere og lettere. Stellets organiske, aerodynamiske form går perfekt i tråd med det grafiske design. Her er der kælet for farver, finesser og detaljer.

Denne cykel er resultatet af en stærk og stædig tro på, at perfektion er et muligt mål.

Ryd
Varenummer: Avenue_Airbase_10g_Herre_2016 Kategorier: , Brand:

Stel: Aluminium

Gear: 10 udvendige Shimano Tiagra.

Bremser: Shimano hydrauliske skivebremser for og bag.

Dæk: Panaracer Tourguard Plus 700×28.

Andet: –

AVENUE mærket blev grundlagt i 1996 med ideen om at skabe et luksus cykelmærke.

I de første år af mærkets historie lavede de cykler med ”almindelige” stel-design, men tilføjede specielle features som forseglede nav og special designede kranksæt.

Men i 2001 fik de ideen om at skabe et stel-design der ikke eksisterede i cykelverdenen i forvejen. Indtil da var det kun kulfiber-stel der havde et ”one piece” look, men de ville gøre det med aluminium i stedet.

Alle Avenue cykel-stel er håndbyggede så hver enkelt er unikt – ikke to stel er 100% identiske.

Hvert enkelt stel er håndpoleret og ”make-up” områderne er lavet af mennesker så alle stel vil være unikke men have et ens look.

 

 

Master Cykelstørrelse & Master Avenue Farve

, , ,