34% Tilbud

Atlantic Cykel Plejepakke (Universalrens, Kæderenser, Kædefedt)

257 DKK 169 DKK

Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt! Restparti Restparti til ekstra stærk pris. Når varen er udsolgt - kommer den ikke tilbage igen! Du skal slå til nu!

RESTPARTI TIL UTROLIGE PRISER!

Komplet pakke til ultimativ cykelpleje. Indeholder både smørrelse, kæderens og universal rengøringsmiddel i sublim kvalitet. Super lækre produkter perfekt her i vinteren!

 

Pakken indeholder:

1x Atlantic Universal rengøringsmiddel (500ml). (Testvinder i WDR)

Et kraftigt rengøringsmiddel til rengøring af lakerede og ulakerede metaloverflader samt plastoverflader og fliser. Det løsner og fjerner alle former for hårdnakket snavs, optimal til cykler, motorcykler og andet.
Sprøjtes direkte på det snavsede område, lad det virke, skyl efter med vand. Må ikke anvendes på glas eller i stærkt solskin. Beskytter også mod frost.
Det anbefales at du prøver rengøringsmidlet på et ikke-synligt område først.

 

1x Atlantic Kæderenser.

Et special-rengøringsmiddel der rengører kæden. Det er skånsomt mod materialet og fjerner slitage-fremmende aflejringer, størknet olie og fedtrester.
Kom rengøringsmidlet på en klud og tør kæden af. Ved stærk tilsmudsning sprøjtes rengøringsmidlet direkte på kæden. Det anbefales at grundsmøre kæden med Atlantic Kædefedt efter behandlingen.

 

1x Atlantic kædefedt med PTFE.

En fantastisk gang kædefedt med indholdsstoffet PTFE som danner et lag som beskytter imod slid og har egenskaber der gør det egnet som smøremiddel. Dermed yder det ekstrem god beskytelse mod slitage. Forlænger cykelkædens levetid og giver en fremragende beskyttelse mod rust.