27.3% Tilbud

Assos Vinterjakke iJ.shaqUno

2.199 DKK 1.599 DKK

Betal først i Januar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i 20. Januar 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Lækker vinterjakke fra Assos i super kvalitet! Assos iJ.shaqUno beregnet til brug efterår og tidlig vinter, men med et godt baselayer kan den sagtens bruges i vinter-perioden også, dog naturligvis afhængigt af hvor koldt det bliver.

Ryd

Restsalg: Kun få størrelser tilbage.

Varenummer: 9708 Kategorier: , , , Brands: ,

Assos iJ.shaqUno beregnet til brug efterår og tidlig vinter, men med et godt baselayer kan den sagtens bruges i vinter-perioden også, dog naturligvis afhængigt af hvor koldt det bliver.

Jakken vejer ikke meget og er ikke specielt tyk, til trods for den er opbygget i 2 lag. Det inderste lag består af Assos eget RX soft fleece, en blød og lækker fleece der holder på varmen. Yderste lag er et “skal-lag” i nylon der giver beskyttelse mod vind og vejr. De 2 lag er ikke syet sammen, som de normalt ville være, men derimod sat sammen på strategiske steder, hvilket giver en rigtig god bevægelighed da lagene kan arbejde uafhængigt af hinanden. Opbygningen med 2 lag, gør også at der skabes et “hulrum” mellem lagene der fungerer som regulering af kropsvarmen, da varmen holdes inde og fugten sendes videre ud.

Størrelses Guide Jakker
XS 90 cm (målt under armene over brystet)
S 96 cm (målt under armene over brystet)
M 100 cm (målt under armene over brystet)
L 102 cm (målt under armene over brystet)
XL 110 cm (målt under armene over brystet)
XLG 116 cm (målt under armene over brystet)
TIR 118 cm (målt under armene over brystet)
Yderligere Information:
Vægt 1 kg
Master Tøjstørrelser

,