53.9% Tilbud

Assos Vinterhandske earlywinterGloves_S7

649 DKK 299 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Assos handske til de tidlige vintermåneder. Anbetales til brug i temperaturer mellem 6-12 grader, hvilket vil sige “dansk allround vejr”. Handsken er udført i Assso eget materiale kaldet “stratagonLight”, det er et 3 lags materiale med membran.

Ryd

Indvendigt er handsken let foret med blødt materiale, med en underside der er en smule tykkere end oversiden, formentlig for at hænderne nemmere kan ånde, mens der isoleres lidt bedre nedefra. Handsken føles ikke specielt klodset og man føler sig ikke hæmmet med handsken på.

For ekstra varme kan du godt kombinere denne handske med en tynd inderhandske. Handsken her er som skabt til dette formål.

Størrelses Handsker
XXS 17 cm (målt på bredeste sted over tommelfinger)
XS 18 cm (målt på bredeste sted over tommelfinger)
S 20 cm (målt på bredeste sted over tommelfinger)
M 22 cm (målt på bredeste sted over tommelfinger)
L 23 cm (målt på bredeste sted over tommelfinger)
XL 24 cm (målt på bredeste sted over tommelfinger)
XLG 25 cm (målt på bredeste sted over tommelfinger)
Yderligere Information: glove

 

CX Tøjstørrelser

L (Large), M (Medium), S (Small), XL (X-Large), XLG (X-Large), XS (X-Small), XXS (XX Small)

CX Årstid

,

CX Dame el Herre

,

Du kunne også være interesseret i...