Hop til indholdet.

Assos Cykeltøj til efterår og vinter

Vi fører et stort udvalg af Assos cykeltøj i butik og web. På denne side finder du vores bedste anbefalinger til efterår og vinter. Samtidig er det sortimentet vi også fører fysisk i vores Cykelexperten,dk MEGASTORE på Slotsherrensvej 103 i Vanløse. Nedenstående anbefalinger kan typisk også sendes fra dag-til-dag.

Assos tøjserie er opdelt i "climaranges", hvor af vi mener både Climarange 2, 3 og 4 - henholdsvis Tiburu, Habu og Bonka kan benyttes til og i det danske klima udenfor sommersæsonen.

Bonka er den varmeste serie fra Assos overhovedet, og er altså til de som bare ikke vil fryse og når temperaturerne kommer ned under 0 punktet. Serierne kan du dog nemt kombinere. Køb f.eks. et Bonka Vinter Baselayer og en lidt tyndere vindtæt jakke og jersey eller omvendt! Omvendt kan du også købe et lidt tyndere Baselayer i f.eks. Habu serien og så en lidt tykkere Bonka jakke. Det er smag og behag og en vurdering af pengepungens tykkelse.

MEN vi kan garantere. At hvilket somhelst stykke Assos beklædning du vælger at købe og iklæde dig vil du blive glad for. Ikke bare på kort sigt, men på lang sigt. Passer du på dit Assos tøj, er levetiden snildt det 3-4 dobbelte af andre mærker. Det er ikke usædvanligt at møde ryttere der har haft sit tøj i op til 10 år.

Tiburu - til danske dage!
Allround serie som i princippet kan bruges hele året!

Habu - til kolde dage
Den perfekt serie til den milde danske vinter!

Bonka - til frosne dage
Varmeste serie fra Assos til hård dansk vinter!

Assos Cykelbukser til Efterår og Vinter


 

T.TiburuShorts Efterår/Forår

En cykelbuks til de koldere dage fra Assos. Tykkere materiale med behandling så de er vandafskyende. Tiburu har en tyk pude med memoryfoam som er anatomisk formet så det giver den ultimative komfort, selv på de længere ture. Ganske enkelt en fantastisk buks til koldere dage.!

kr. 1.699,-


 

LL.BonkaTights Vinter

Varme og hårdføre cykelbukser fra Assos til de koldeste dage. Utrolig dejlig varme at have på og alligevel ikke alt for tykke, så de hæmmer din cykling. Materialet de er vandafvisende. Ganske enkelt en fantastisk buks til koldere dage.

kr. 3.099,-


 

Bonka LL.MilleTights Vinter

Varme og hårdføre cykelbukser fra Assos til de koldeste dage. Tykkere materiale med behandling så de er vandafskyende. Tiburu har en tyk pude med memoryfoam som er anatomisk formet så det giver den ultimative komfort, selv på de længere ture.

kr. 1.699,-


 

HK.Laalalai Forår/Efterår

Assos H.laalalai Knickers S7 er syet til den kvindelige rytter, som kræver den ypperste komfort og ydeevne. Målrettet den kvindelige rytter og er velegnet til den daglige træning.

kr. 1.449,-


 

HabuTights Efterår/Vinter

Assos cykel tights til herrer. habuTights med s7 puden er udviklet til kold kørsel året rundt, men særligt i efterår og vinter perioderne. De forskellige materialer gør dem vandafvisende, vindafvisende og alligevel har de en god åndbarhed. Holder dig varm.

kr. 2.399,-


 

HabuTights Laalalai Efterår/Vinter

Assos cykel tights til damer. habuTightsLaalalai s7 er udviklet til kørsel året rundt. De forskellige materialer gør dem vandafvisende, vindafvisende og alligevel har de en god åndbarhed. Holder dig varm selvom temperaturen pludselig dykker.

kr. 2.100,-

Assos Jakker til Efterår & Vinter

 

Mille Ultraz Vinter

Denne jakke fra Assos hjælper dig og holder dig varm om vinteren – takket været vindtætte NEOS materialer og en let RX fleece som isolerende lag på kraven. Det perfekte valg de til kolde dage med blæsvejr. Assos Mille GT Ultraz Winter er en af de absolut varmeste vinterjakker fra Assos. Fantastisk pasform. Tætsiddende med anatomisk fit.

kr. 2.399,-

 

Mille Jacket Vinter

En lækker vinterjakke fra Assos’ Mille GT Jacket serie – den har en højteknologisk 3-lags termisk softshell, der er kendt som NEIOs Medium. Denne jakke kan takle vinteren – det vil sige regn, sne og slud. Denne cykeljakke egner sig til både landevejskørsel og offroad. Jakken kan med fordel bruges over et Assos winter skinfoil basislag på kølige dage.

kr. 1.899,-


 

BONKA Jakke Woman

En åndbar og vandafvisende tesvinder jakke til damer. De forskellige stofmaterialer sørger for at holde dig varm og og beskyttet mod kold vind. Bonka er den varmeste serie fra Assos – og mere effektivt tøj til at modstå kulde finder du simpelthen ikke.

kr. 2.799,-


 

HABU LaaLaLai Jakke

En super jakke til de kvindelige ryttere – velegnet til efterår og vintersæsonen, hvor den vil holde dig tilpas varmt.

kr. 2.199,-

Assos Vind Jakker og Veste

 

EQUIPE Regn Jakke

Assos Regnjakke EQUIPE RS Rain Jacket er en alsidig og funktionsrig cykel regnjakke, der modstandsdygtig selv i det værste vejr. Ultra let og fylder ikke meget, når det er pakket sammen. Det her er den vildeste regnjakke du har set og haft på! Seriøst god beskyttelse

kr.2.399,-

 

Mille GT Clima Regn Jakke

Den letteste jakke fra Assos i hele sortimentet! Assos Clima Jacket i Mille serien er 100% vindtæt og vandtæt i en høj grad samtidig med den er åndbar. Yderst alsidig regnjakke, der når den er pakket sammen fylder – ja ingenting. Jakken har ingen lommer – men du har adgang til dine jerseys lommer fra ryggen!

kr. 1.449,-

 

Mille GT Vest Forår/Efterår

Assos Mille GT Fall Spring er en cykelvest, gør det nemt for dig at fintune dit cykel outfit – du bliver altid forberedt på forårets og efterårets varierende vejrskifte. Assos har valgt at kombinere to materialer, som gør trøjen endnu mere strækbar og sikrer dig fuld bevægelsesfrihed. Vesten giver dig lidt varme, og er ikke blot en “vind skal”.

kr. 949,-

Assos Jerseys til Efterår & Vinter


 

Mille GT Forår/Efterårs Jersey

Assos Cykeltrøje Tiburu Mille GT Jersey er en langærmet jersey, der er designet så den føles som en bluse med løs pasform. Assos har valgt at kombinere to materialer, som gør trøjen endnu mere strækbar og sikrer dig fuld bevægelsesfrihed. Perfekt til forår og efterår og god i kombination med en vest eller vindjakke til hjem og udtur når kulden sniger sig på..

kr. 1099,-


 

Mille GT Forår/Efterårs Jersey

Assos Cykeltrøje Tiburu Mille GT Jersey er en langærmet jersey, der er designet så den føles som en bluse med løs pasform. Assos har valgt at kombinere to materialer, som gør trøjen endnu mere strækbar og sikrer dig fuld bevægelsesfrihed. Perfekt til forår og efterår og god i kombination med en vest eller vindjakke til hjem og udtur når kulden sniger sig på..

kr. 1099,-


 

Mille GT Forår/Efterårs Jersey

Assos Cykeltrøje Tiburu Mille GT Jersey er en langærmet jersey, der er designet så den føles som en bluse med løs pasform. Assos har valgt at kombinere to materialer, som gør trøjen endnu mere strækbar og sikrer dig fuld bevægelsesfrihed. Perfekt til forår og efterår og god i kombination med en vest eller vindjakke til hjem og udtur når kulden sniger sig på..

kr. 1099,-

Assos Baselayers


 

Baselayer Tiburu Forår/Efterår

Tætsiddende og blød svedundertrøje fra Assos til de varme perioder. Flere ryttere benytter den dog som helårs. SkinFoil undertrøje er lavet i materiale som har en høj svedtransport. SkinFoil er i en sømløs og er meget strækbar konstruktion.

kr. 679,-


 

BaseLayer Habu Early Winter

Tætsiddende og blød svedundertrøje fra Assos til forår/efterår – eller tidlig/sen vinter som vi ville kalde det i Danmark.

kr. 759,-


 

Baselayer BONKA Vinter

Assos SkinFoil er bredt kendt som en af de absolut bedste svedundertrøjer og ikke uden grund. Deres winter Skinfoil er udført med rørformet strikketeknik der sidder ualmindeligt lækkert.

kr. 839,-

Assos Løse Ærmer - Ben - og Sokker til Efterår og Vinter


 

Assos Armvarmere

Assos Armvarmer er ideel til at holde armene varme både foråret såvel som efteråret. Assos overtræksærmer til cykling er særligt gode lige når du begynder din træning.

kr. 399,-


 

Assos Benvarmere

Assos Benvarmer er ideel til at holde benene varme hele året. Assos overtræksben er fremstillet af 4 forskellige materialer og består i knæområdet af dobbeltlag hvilket gør den ekstra komfortabel og sikrer maksimal stabilitet omkring knæet.

kr. 649,-


 

BONKA Sokker

Assos varmeste cykelstrømper til vinter – beregnet til dem der fortsætter med at cykle hvor andre ville stoppe op. Disse sokker er lavet af en blanding af udvalgte merinouldgarner for at absorbere fugt – så de holder dine hårdtpressede fødder tørre i selv rigtig vintervejr.

kr. 159,-


 

HABU Sokker

Lavet til at klare de kolde dage – disse uldsokker fra Assos slipper du for kolde og våde fødder! De har en let komprimeringseffekt og giver yderligere beskyttelse med et forstærket tåområde.

kr. 159,-

Assos Vinter Accessories - Handsker - Huer


 

BONKA Vinterhandske

Bonka - til frosne dage. Varmeste serie fra Assos til hård dansk vinter! Den her handske er til de mest barske dage og til dem der ALDRIG vil fryse om fingerne.

kr. 869,-


 

RainGlove

Assos Cykelhandske RainGlove til vådt vejr er et helt nyt ASSOS produkt. RainGlove er udviklet til kolde regnvejrsdage som normalt medfører ubehagelige køreforhold pga. våde hænder.

kr. 549,-


 

Balaclava Facemask

Balaclava for de koldeste dage på året. Med tre forskellige lag af thermo og ekstra varm beskyttelse i nakken!

kr. 499,-


 

Neckprotector Vinter

Assos neckProtector halsedissen er et prik over i'et. Halsedissen kan både bruges under hagen, men den kan også hives op, så man ikke indånder al den kolde luft.

kr. 349,-

20% rabat på ikke nedsatte varer* – brug nedenstående kode i kassen:

BF20

15% rabat på ikke nedsatte cykler* – brug nedenstående kode i kassen:

BF15

*Rabatkoderne virker først på Black Friday d. 29/11 og gælder kun ONLINE. Der kan være enkelte varegrupper og brands, hvor rabatkoden ikke kan benyttes. Her i blandt 2020 cykler fra Specialized og Giant.

Cykelexperten.dk MEGASTORE Butik med 120 elcyklerVores fysiske butik i Vanløse holder forlænget åbent i forbindelse med Black Friday!

Black Friday d. 29/11 er åbningstiden:

08.00 – 19.00

Adresse:
Slotsherrensvej 103
2720 Vanløse

Butikken på Slotsherrensvej ligger 200 m fra Islev station.

Find Cykelexperten.dk Megastore på Kort

 

BLACK FRIDAY PRISGARANTI

Vent ikke – køb cyklen nu! Sætter VI cyklen ned på Black Friday, så får du differencen retur på gavekort.

Vi ved mange går og lurer, kigger, overvejer og måske mangler en cykel lige nu og her. For at imødekomme de mange forespørgsler om prisen falder yderligere Black Friday – giver vi differencen retur på gavekort – såfremt det sker.

– PRISGARANTIEN GÆLDER KUN FOR CYKLER KØBT I PERIODEN FRA 1/11-19 TIL 29/11-19

– DET ER KUNDENS EGET ANSVAR AT TAGE KONTAKT TIL OS INDEN D. 4/12-19 FOR AT GØRE BRUG AF PRISGARANTIEN

————————————————————————————–

▷ Cykler købt i MEGASTORE – Gavekort til butikken
▷ Cykler købt Online – Gavekort til webshoppen

*Det er kundens eget ansvar at komme i butikken eller kontakte webshoppen inden d. 4. december for udstedelse af gavekort!

*Det er kundens eget ansvar at dokumentere prisnedsættelsen enten ved billede eller udprint!

*Ordningen er gældende for cykler købt i perioden fra 1. nov. til 29. nov. 2019

*Gavekortet har en levetid på 1 år.

Webshop kunder skal skrive mail til webshop@cykelexperten.dk
Butikskunder i MEGASTORE, Vanløse skal møde op i butik.

NEM CYKEL

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s NEM-CYKEL PAKKE får du ALT inkluderet for et lille om måneden!

Så slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

E-PAKKEN

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s E-PAKKE slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

NEM-SERVICE

E-pakkenFå din cykel serviceret når du vil, i 6 år fra købsdato. Med Cykelexperten.dk Nem-Service står vi løbende for justering og smøring af din cykel, mod et engangsbeløb på 299,-Vores eneste krav er, at du sideløbende følger vores 6-års serviceaftale.

For elcykler er prisen på Nem-Service 499,-

Cykelexperten.dk Nem-Service kan tilkøbes både i butikken og gennem vores online webshop.

Vælg nedenfor hvilken NEM-SERVICE pakke du ønsker

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg benytte Nem-Service?
Lige når du har lyst. Du møder blot op i Megastore i Vanløse med din cykel.

Min cykel er blevet stjålet, hvad gør jeg?
Du kan videreføre Nem-Service til en ny cykel, lige så mange gange du ønsker – både hvis din gamle cykel er blevet stjålet eller solgt. Din nye cykel skal dog være købt hos Cykelexperten.dk.

Man kan kun benytte Nem-Service på én cykel ad gangen.

Hvor længe kan Nem-Service benyttes?
Nem-Service er gældende i 6 år fra købsdato.

Hvor længe skal jeg vente, på at få min cykel serviceret?
Ventetiden kan variere på Nem-Service. I nogle perioder kan vi klare et service på dagen, i de travleste måneder kan der forekomme længere ventetid.

 

Se også vores side om NEM-SERVICE 

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30