Assos Cykelbukser T.campionissimo_s7 Bibshorts

2.799 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Assos Cykelbuks som er fuldstændig overlegen. En topbuks så du er klar på konkurrencedagen! Helt unik med banebrydende tekstil så syninger er minimeret til et minimum. Enormt lette bibshorts og mindre risiko for irritation fra syningerne – alt sammen uden at der er gået på kompromis med pasformen.

Ryd

En cykelbuks med masser af innovation. Helt unik sammensætning af materialer giver et minimalt antal syninger. Mindre irritation og perfekt pasform. Puden er som noget nyt syet i bukserne med en såkaldt “Golden Gate”, hvilket betyder at puden reelt kun er fastsynet forest og bagerst. Hermed følger stoffet sadlen og puden dine bevægelser, hvilket sørger for at hudirritation mindskes betragteligt.

Størrelses Guide Shorts og Tights
XS150 – 159 cm
S160 – 169 cm
M170 – 179 cm
L180 – 185 cm
XL186 – 190 cm
XLG191 – 195+ cm
TIR= XLG men bredere
Yderligere Information:Bibshorts (shorts med seler) skal stramme når du står oprejst, dog uden at være decideret ubehageligt. Indtag cykelstillingen for at kontrollere størrelse.
Vægt1 kg
CX Tøjstørrelser

L (Large), M (Medium), S (Small), TIR (XX-Large), XL (X-Large), XLG (X-Large), XS (X-Small)

CX Årstid

CX Dame el Herre