29.4% Tilbud

Alé Ultra Jersey & Bibshorts Herre Cykelsæt - Sort

1.698 DKK 1.199 DKK

Betal først i April!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i Marts 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Cykelsæt i tæt fit. Bibshorts i super kvalitet. Tætsiddende fit for optimal pasform, brede seler og silikonekanter ved benene giver en bibshorts som føles lækker. Når du en gang har prøvet et par Alé bukser, er det din nye favorit. Til sættet får du den matchende kortærmede jersey. 3 lommer på bagsiden samt lille lomme med lynlås til nøgler og/eller personlige eg endele.

Ryd

ALÉ BIBSHORTS ULTRA
Bibshorts i super kvalitet. Tætsiddende fit for optimal pasform, brede seler og silikonekanter ved benene giver en bibshorts som føles lækker. 4H puden sikrer dig mange timers komfortabel kørsel. Når du en gang har prøvet et par Alé bukser, er det di n nye favorit.

ALÉ JERSEY ULTRA K/Æ
Kortærmet jersey i tæt fit. Brug af forskellige materialer giver en teknisk jersey der sidder godt til og giver god åndbarhed. Materialet på forsiden er hurtigtørende. 3 lommer på bagsiden samt lille lomme med lynlås til nøgler og/eller personlige eg endele.

Størrelses Guide til Alé Cykeltøj, mænd og kvinder..

CX Tøjstørrelser

3/M, 4/L, 5/XL, 6/XXL, 7/XXXL

CX Årstid

CX Dame el Herre