Abus Smiley 2.0 Hjelm, Turquoise Sailor

339 DKK

Betal først i Februar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i Februar 2018. Læs mere om Viabill her.Find HjelmstørrelseEr du i tvivl om hvilken størrelse cykelhjelm du skal vælge. Så kan du læse vores lille guide og få hjælp til hvordan du måler dig frem! Gå til guide.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Den populære Smiley hjelm fra Abus har fået nyt udseende og ekstra sikkerhed. Hjelmen går nu længere ned i nakken og i tindingerne og giver hermed større sikkerhed på disse udsatte punkter. Denne hjelm er særligt velegnet til barnet der sidder i barnestol eller cykeltrailer. Hjelmens flade nakke tillader nemlig barnet at sidde med oprejst hoved. Smiley fås helt ned til 45cm og kan derfor benyttes af de mindste cyklister.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

-Optimeret luftindtag og ventilation giver bedre afkøling.
-Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)
-Hagespænde med enkel betjening. Incl. pude på undersiden så “den ikke niver” -Fluenet indbygget. Undgå at få fluer og bier ind i hjelmen!
-Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.
-Super bløde og behagelige stropper som er nemme at vedligeholde.
-In-mold – giver den flotteste finish, og den bedste beskyttelse.
-Safety for Kids. ABUS tager børns sikkerhed alvorligt.

Vægt 1 kg
CX Tilbehørs Farver

CX Hjelmstørrelse

,