Abus Hyban Hjelm, Clear Visor

899 DKK

Betal først i April!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i Marts 2018. Læs mere om Viabill her.Find HjelmstørrelseEr du i tvivl om hvilken størrelse cykelhjelm du skal vælge. Så kan du læse vores lille guide og få hjælp til hvordan du måler dig frem! Gå til guide.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Helt nyudviklet cityhjelm til alle typer brugere. Nem skruejustering, højt placeret nakkelys og aftagelig skygge. 14 luftkanaler.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

-Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078) Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)

– Hagespænde med enkel betjening. Incl. pude på undersiden så “den ikke niver” Hagespænde med enkel betjening. Incl. pude på undersiden så “den ikke niver”

-Fluenet indbygget. Undgå at få fluer og bier ind i hjelmen! Fluenet indbygget. Undgå at få fluer og bier ind i hjelmen! Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa. Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.

-Super bløde og behagelige stropper som er nemme at vedligeholde. Super bløde og behagelige stropper som er nemme at vedligeholde. LED-baglygte monteret. Øger din synlighed væsentligt. LED-baglygte monteret. Øger din synlighed væsentligt.

Vægt 1 kg
CX Hjelmstørrelse

,

CX Tilbehørs Farver