Abus Hill Bill hjelm, Carribean Blue

999 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Find Hjelmstørrelse Er du i tvivl om hvilken størrelse cykelhjelm du skal vælge. Så kan du læse vores lille guide og få hjælp til hvordan du måler dig frem! Gå til guide. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Den nye generation MTB hjelm. Lavere vægt samt forbedret sikkerhed med AST, som forstærker EPS skummen. 19 luftkanaler samt spoiler sørger for perfekt ventilation. Aftagelig skygge.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

Optimeret luftindtag og ventilation giver bedre afkøling. Optimeret luftindtag og ventilation giver bedre afkøling.

Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078) Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)

Hagespænde med enkel betjening. Incl. pude på undersiden så Hagespænde med enkel betjening. Incl. pude på undersiden så “den ikke niver” Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa. Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa.

Super bløde og behagelige stropper som er nemme at vedligeholde. Super bløde og behagelige stropper som er nemme at vedligeholde. In-mold – giver den flotteste finish, og den bedste beskyttelse. In-mold – giver den flotteste finish, og den bedste beskyttelse.

ZoomPro – de professionelles valg. Nem og præcis justering af hjelmen. ZoomPro – de professionelles valg. Nem og præcis justering af hjelmen.

CX Hjelmstørrelse

,

CX Tilbehørs Farver

, , , ,