Abus GameChanger Hjelm, Fuchsia Pink

1.499 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Find Hjelmstørrelse Er du i tvivl om hvilken størrelse cykelhjelm du skal vælge. Så kan du læse vores lille guide og få hjælp til hvordan du måler dig frem! Gå til guide. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Abus GameChanger hjelmen er en helt ny hjelm designet til Team Moviestar. Den er nu blevet tilgængelig for “folket”. Det er et helt nyt skridt fra ABUS ind i levering højkvalitets elite tilbehør. Navnet på hjelmen er Gamechanger. Gå til Abus Gamechanger hjemmesiden og læs ALT om hjelmen og dens tilbliven.

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

I øjeblikket er Abus forsinket med deres leveringer. Derfor kan der forekomme op til 15 dages leveringstid på Abus hjelme.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: , Brand:

GameChanger teknologier:

  • Multi-Position Design, et design, der giver optimal aerodynamik uanset hovedets vinkel.
  • Forces Air Cooling Technology, et smart ventilationssystem, hvor den gennemstrømmende vind udnyttes til et simultant pres og sug, der giver en optimal temperatur på rytterens hoved. Systemet er baseret på Venturi-dyser, som også bliver brugt inden for luftfart.
  • Multi Shell In Mould, for den bedste beskyttelse af hovedet. Hjelmens støbning er robust, men har lav vægt i forhold til volumen.
  • FlowStraps, aerodynamiske, vindfaste og behagelige stropper takket være specialudviklet vævning.
  • Zoom Ace, finjusteringssystem med praktisk drejeknap for individuel pasform.
  • AirPort, aerodynamisk holder bag på hjelmen til cykelbriller.
  • 260 gram, hjelmen har lav vægt for maksimal komfort − uden at gå på kompromis med sikkerheden.
CX Tilbehørs Farver

CX Hjelmstørrelse

, ,

CX Dame el Herre

Du kunne også være interesseret i...