27.5″ Hardtail Mountainbike

27.5″ Hardtail Mountainbike

Der er lavet undersøgelser som viser at 27.5″ er den perfekte størrelse til gennemsnitspersonen. 27.5″ hardtail mountainbike er den optimale kombination af 26″ og 29″ i forhold til vægt, effektivitet og kontrol.

27.5” hjulene rammer forhindringer med den optimale vinkel, der gør at de forcerer forhindringer bedre, og holder samtidigt momentum. Størrelsen gør at du får super acceleration, masser af kontrol og bremseevne samt minimal rullemodstand.

Husk at du altid er velkommen til at komme ned i vores Cykelexperten.dk MEGASTORE i Vanløse som er på hele 1500m2. Vi har de største brands i butikken: Specialized

Her kan du prøvekøre, se og mærke vores cykler. Hvis det er muligt for dig, så giv os gerne besked om, hvilke cykler det drejer sig om, så vi kan nå at gøre dem klar til dit besøg.

Hvis du mangler vejledning er du velkommen til at ringe til os eller komme ned i en af vores butikker og så hjælper vi dig gladeligt med at finde lige præcis den cykel der passer perfekt til dig, så du får størst mulig glæde af din cykel.

Læs mere
Vis alle
Filtrer produkter