Søndagsåbent

Cykelexperten.dk holder søndagsåbent hver søndag fra

10.00 til 14.00 i vores Megastore på Slotsherrensvej 103,

2720 Vanløse. Vi har altid gode tilbud, så kom ned og kig.

Scott cykler

Scott cykler

Scott cykler

Hvis der nogensinde har været et firma som var fast besluttet på at revolutionere sports teknologi gennem gradvise forbedringer, så er det Scott. Scott startede under ledelse af Ed Scott, en skiløber fra Sun Valley, Idaho der ville finde en måde at lave en bedre skistav på. Som så mange store opfindere, så Ed en måde at forbedre noget så tilsyneladende simpelt, men med udfra et andet perspektiv: I stedet for at stole på status quo materialer som bambus og stål. I 1958 skabte Ed en let, hårdfør og konisk aluminiums skistav. Hvis du er opvokset på eller i nærheden skiløjperne i 1960'erne eller i begyndelsen af 1970'erne, så var Scotts skistav noget man bare måtte eje, og sådan fødtes en af de globale ledere i en høj-teknologisk sportsbranche.

Scott's tilgang til forbedring af status quo ved at udforske områder der normalt ikke bliver undersøgt, har ført Scott til et stort antal teknologiske nyskabelser. Efterhånden som Scotts produkter udvides længere og længere ind i beslægtede sportsgrene, er firmaets vedholdende kreative drivkraft blev mere og mere indlysende: Scott opfandt den første specifikke motocross brille, verdens letteste skistøvler, og var en af de første til at fremstille ski briller i en skum-sandwich konstruktion til ventilation.

Da Scott viste deres største tidlige kvaliteter i indenfor cykling var det med en vis amerikansk cyklist, der var ligeså teknisk krævende, klog og innovativ som Scott: I 1989 hvor Greg Lemond vandt Tour de France, med den tætteste margin i historien ved at slå "de Professor, "Laurent Fignon, med kun 8 sekunder. Lemond kørte på sin Bottecchia påmonteret en Scott aerobar med en 55x12 gearing med den ugudelige gennemsnitlig hastighed på 54,545 km/t der holdt som den hurtigste tidskørsel i Tourens historie indtil 2005. I den ene 25 km enkeltstart, hentede Lemond 58 sekunder ind på Fignon. Vindtunnel data som senere blev udgivet i en november 1989 i en artikel i Bicycling magasin foreslog, at Lemond's brug af Scotts aerobar gav ham en overraskende 60 sekunder fordel i forhold til Fignon.

Scott's engagement i cykling startede i virkeligheden så tidligt som 1986, 3 år forud for deres samarbejde med Lemond. Fra deres europæiske base i Fribourg, Schweiz, afslørede Scott en række innovative affjedrede mountainbikes, herunder Unishock og deres første full-suspension rammer. Derefter chokerede Scott verden med den første mountainbike lavet 100% i kulfiber, hardtail'en Endorfin, som Scott vandt en række VM og OL placeringer med. I 2004 chokerede Scott cykelverden da de lancerede Scott CR1, den letteste landevejs ramme nogensinde på kun 895 gram. Den satte standarden for konstruktion af hyper-lette carbon rammer. Desværre, tog Scott ikke patent på deres rør-til-rør samling, som blev benyttet til fremstilling af CR1 og mange producenter begyndte en slags våbenkapløb, for at se, hvem kunne udfordre CR1's dominans. Ikke desto mindre var Scott's ankomst med pro-kvalitet rammer fast etableret, og i 2004 satte de yderligere tryk bag denne dominans i cykelsporten, ved at sponsorere de aggressive schweizisk baserede Saunier-Duval Pro Cycling team.

I år 2009 hvor Scott fortsatte som sponsor for verdens mest vindende professionelle cykelhold, Team Columbia-HTC. Et dream team af et cykelhold i 2009, hvor holdet havde ryttere der bestod af en “Blå bog” i moderne pro cykling, herunder: verdens bedste sprinter Mark Cavendish, verdens bedste i enkeltstart Bert Grabsch, USA's regerende nationale mester, George Hincapie, 3. gange verdensmester i enkeltstart Michael Rogers, 2. gange norsk mester i enkeltstart Edvald Boassen Hagen, og tidligere vinder af det Luxembourgske mesterskab Kim Kirchen. Når det kommer til holdets dybde har Columbia-HTC det hele, fra klatrespecialister til klassiker specialister til enkeltstart.Til at støtte alt dette talent havde de brug for en cykel partner med en lige så imponerende dybde. I løbet af 2009 og 2010 viste Scott igen og igen sin evne til at rumme et team med Columbia-HTC's mangfoldighed med sejre og podiepladser fra de brostensbelagte forårs klassikere til de nationale enkeltstarts mesterskaber, fra etaper i alle tre Grand Tours og Tour of California , til endagsløb ligesom Philadelphia International Classic.

Scott er ligeså involveret i MTB race med deres mountainbikes. De begyndte som nogen af de første, at producere full suspension cykler og kæmpede hårdt på det europæiske marked, hvor de stejle terræn i Alperne aldrig var for langt væk for ryttere, til at værdsætte dens fordele. Og derfra kom Genius. Mere end nogen anden, viste denne cykel Scotts forkærlighed for kreativ tænkning - sin Pull shock og TwinLoc affjedring udmærker sig i ethvert terræn. I 2003 Marathon World Championships, hamrede Thomas Frischknecht Scott Genius på det øverste trin på podiet og beviste, at én cykel faktisk kan gøre det hele. Nutidens udgave af TwinLoc giver dig mulighed for at ride på full bevægelighed, halv bevægelighed, eller låst med en enkel svirp på kontakten monteret på styret. Giv den stenede downhill ruter, den hårde grusveje, og singletracks med masser af kurver - med en TwinLoc udstyret Scott cykel, vil du være klar til alt.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

30 pr. side

1 til 312 ud af 312

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5