Søndagsåbent

Cykelexperten.dk holder søndagsåbent hver søndag fra

10.00 til 14.00 i vores Megastore på Slotsherrensvej 103,

2720 Vanløse. Vi har altid gode tilbud, så kom ned og kig.

Focus cykler

Tysk kvalitet, til fordelagtige priser. Du kan få focus cykler i mange typer. Vi har derfor et stort udvalg så du enten kan finde din Focus racercykel, Focus mountainbike, Focus elcykel eller Focus hverdagscykel hos Cykelexperten.dk. Tyske Focus er populære cykler til såvel race, MTB, cross og triatlon. Med det forholdsvis store program fra Focus, som byder på cykler i enhver prisklasse, og til ethvert behov spænder deres program vidt og bredt, til alle der elsker at cykle. Desuden får man både kvalitet og kvantitet for sine penge, hvis man vælger en cykel fra Focus.

Racercyklerne går lige fra cykler udført i aluminium, op til highend racercykler i kulfiber, mens det stærke og prisvenlige program går igen uanset hvilken model man går efter. Cyklerne fra Focus findes i de fleste konfigurationer med hhv. Shimano 105, Ultegra og Dura Ace Di2. Det er utroligt veldesignede cykler som levere en høj yde-evne i både stivhedsværdi sat op mod vægten af rammen, mens gode styreegenskaber gør at cyklen føles yderst respontiv. Focus sponsorer desuden det franske Pro-tour hold, AG2R Mondiale. Du kan være sikker på at uanset om det er de gode begynderracere eller en af topmodellerne i programmet du vælger, vælger du en cykel af høj kvalitet.

Mountainbikes fra Focus er ligesom racercyklerne lavet i et program som gør det nemt at vælge en mountainbike. Focus har som en af de få valgt at satse på både 27,5” og 29” hjulstørrelser - så programmet er meget bredt til den kommende sæson. Både modeller som Focus Raven og ikke mindst den populære model Focus Black Forrest, er begge modeller som giver gode oplevelser i skoven, på alle niveauer. Som en ny tilgang leverer Focus også el-cykler i både hverdagscykler – og mountainbikes. El-cykler er yderst populære, for deres alsidighed, samt et godt alternativ til bilen.


Position
Sorter faldende

Tabel Liste

30 pr. side

1 til 125 ud af 125

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5