Søndagsåbent

Cykelexperten.dk holder søndagsåbent hver søndag fra

10.00 til 14.00 i vores Megastore på Slotsherrensvej 103,

2720 Vanløse. Vi har altid gode tilbud, så kom ned og kig.

Centurion cykler

Centurion cykler

Basic modellen er klassikeren i Centurions cykel-sortiment og er omdrejningspunktet for de øvrige produkter i sortimentet.

Centurion Basic Modellen er den centrale model i Centurions cykelprogram, og det vil den fortsat være fremover. Centurion Basic Modellen udmærker sig ved den enkle og stilrene fremtoning og sit enkle og funktionelle design. En let og gedigen cykel til hurtig og sikker transport. Herunder ser du vores tilbud på Centurion cyklers Basic Model.

Til det brede publikums mangeartede transport udfordringer finder du Centurion cyklers citybikes, som er udviklet med dette formål. Centurions Citybike cykler har bredere dæk og grovere køremønster, som gør Citybikes cyklerne velegnede til de hårde veje i byerne. Komforten og kvaliteten gør Citybike cyklen egnet til kørsel på grusstier og brosten.

Centurion MTB Mountainbike når cykelturen involverer kantsten, grusstier, brosten og andet ujævnt underlag. Dette er Centurions cykler til både by og land. Den mindre hjuldiameter og det lave akselpunkt giver Centurion MTB cyklen fart og manøvredygtighed.

I Centurions brede udvalg af cykler finder du modeller, som passer til langt de fleste behov. Cykelexperten kan give dig den helt rette professionelle vejledning, så du kan se, hvor effektivt og kompromiløst cykler fra Centurion kan løse dit helt individuelle transportbehov.

Lige nu har vi gode tilbud på Centurion cykler - slå til nu og få en god pris på en af vores billige Centurion cykler.
Position
Sorter faldende

Tabel Liste

30 pr. side

1 til 78 ud af 78

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Position
Sorter faldende

Tabel Liste

30 pr. side

1 til 78 ud af 78

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3